71 -годишен смолянчанин спипан да шофира кола без номера

С бързо производство се сдоби 71-годишният Т.К. от Смолян, след като при проверка на пътя е установено, че шофира МПС с прекратена регистрация. Водачът е спрян около 11.10 ч. по пътя с. Фатово - с. Полковник Серафимово, а униформените установяват, че управлява лек автомобил "Опел Корса" без поставени регистрационни табели. Автомобилът е с прекратена по служебен ред регистрация.

С решение на РС-Златоград за проява на дребно хулиганство е наложено административно наказание "задържане в структурните звена на МВР" за срок от пет денонощия на С.Ц. на 67 години от Неделино. Дядото е осъден след като спретнал скандал в бар в града в понеделник вечерта. Той извършил непристойна проява, изразяваща се в отправяне на неприлични изрази, псувни и закани спрямо 49 години от Неделино и полицейски служител присъстващ на място.

В РУ-Девин е започнато бързо производство срещу 35-годишния О.Б. от Ракитово, проверен около 18.00 ч. в с. Борино. В товарния автомобил „Мерцедес 208Д“ шофиран от него са открити 5 броя дървета от смърч, без превозен билет.

СмолянБГвести

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини