Момчетата-спасители на жена от горяща къща и мл.инспектор Минков от Чепеларе ще представят област Смолян на „Пожарникар на годината“- 2019 год.

Изображение 1 от 5

    Днес в сградата на РДПБЗН Смолян се проведе церемония по награждаване на служители от РДПБЗН Смолян – победители на областното ниво в Национален конкурс „Пожарникар на годината“- 2019 год. Наградите връчи директорът на РДПБЗН Смолян - комисар Симеон Цървуланов.

    Победители в конкурса на областно ниво са:

    Инспектор Красимир Карамфилов Йосифов – служител от РСПБЗН Златоград - в категорията „Пожарникар на годината“ от направление „Контролна дейност“ - под раздел за държавни служители с висше образование

    Младши инспектор Иван Йорданов Минков - служител в РС ПБЗН Чепеларе - в категорията „Пожарникар на годината“ от направление „Контролна дейност“ - под раздел за държавни служители със средно образование.

    Младши инспектор Пламен Карамфилов Калемджиев – пожарникар в група "Пожарогителна и спасителна дейност" на РС ПБЗН Смолян в категорията “Пожарникар на годината” от направление „Пожарогасителна и спасителна дейност” - под раздел за държавни служители със средно образование.

    На церемонията специално внимание се отдели на двамата младежи Денис Неджмиев Брахомов и Марчело Мелихов Адилов от село Елховец. Те бяха наградени с плакети за гражданска доблест за спасяването от сигурна смърт на възрастна жена при пожар в жилищна сграда в с.Чокманово.

    Двамата младежи, заедно с младши инспектор Иван Йорданов Минков бяха избрани да представляват Регионалната дирекция ПБЗН Смолян на конкурса на национално ниво.

    СмолянБГвести

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Още новини

    Последни новини