Да спрем непоносимата болка в крачетата на петгодишния Адис!


Момичета и момчета с“бензин кръвта“ превръщат страстта си в благородство. Обединени в групата "Колите в Смолян", те обявиха пореднаси  благотворителна акция. Протегната ръка моли всички да помогнат на петгодишно дете. Адис Вахдиев Хаджитахиров от село Пловдивци , общ. Рудозем е с диагноза "Спина бифида аперта.Вътрешна хидроцефалия, като при проведена консултация със специалист ортопед е препоръчана операция на долните крайници която ще предотврати последващи контрактури и поява на болка.За целта обаче са необходими 15 000 лв.,които са непосилна сума за родителите му. Малкият Анхел и семейството му и се нуждаят от нашата подкрепа, призовават от „колите в Смолян“. И организират мото събитие.

" Нека всички заедно да допринесем за по-доброто бъдеще на това слънчево момченце.Всеки, който иска да помогне на малкия Адис може да го направи на мястото на събитието където ще има поставена кутия или по дарителска сметка :
IBAN - BG17TTBB94001528088998 BIC TTBBBG22 титуляр Вахди Фахриев Хаджитахиров EXPRESS BANK
"Колите в Смолян" приканва всички автомобилни ентусиасти без значение на марката кола която карат , на 09.02.2020г. , 13;00 часа - на полигона в Полковник Серафимово.

"Нека направим една шумна сбирка, и да покажем че джигитите също имат големи сърца", пишат в фейсбук страницата си организаторите.

След техен призив само за ден през изминалата седмица бяха събрани средства за болно дете от село Широка Лъка.

СмолянБГвести

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ан
    аноним
    0 0
    14:06, 10 фев 2020
    Нормално ли е ако внесеш сума от 5 лв банката да вземе 3 лв комисионна.Значи за банката отиват повече пари отколкото за детето!

Още новини

Последни новини