30 °C

Две дами с огромни сърца помагат на деца в нужда да изживеят един от най-щастливите мигове - абитуриентския си бал

Изображение 1 от 2

  "Да помогнем на един абитуриент!" е благотворителната кауза, която вече втора година вдъхновява Татяна Игнатова и Емилия Кацарова от Смолян. Двете дами притежават Халоцентър "Афродита" и възприемат клиентите си по-скоро като приятели. Стремят се да помагат за здравето и усещането им да се чувстват релаксирани, оздравени, красиви. Оттам спонтанно идва и желанието им да се грижат за ближния, да помагат дори на непознати хора. И когато разбират за благотворителната кауза, чийто инициатор е Теменужка Караджова, се включват в нея без дори да се замислят. През миналата година, със събраните от тях средства едно дете има своя истински абитуриентски бал. А дори остават пари, които те даряват на майка в нужда, която сама отглежда детето си.
  Сега отново започват кампания. Този път трябва да се съберат средства за абитуриентския бал на три деца от Смолян. За тази кауза вече имаше благотворителен коледен концерт, но тогава са се събрали едва 1000 лева. А за бала - тоалети, прически, куверти, изпращания, са необходими около 2000. И Татяна и Емилия се нагърбват с набавянето на тези средства. В Халоцентър "Афродита" вече е поставена кутия за дарения. Предвиждат и специален ден на отворените врати, когато всички средства от посещенията на солната стая ще бъдат предоставени за каузата. "Така всеки един допринесъл за своето лично здраве, уют, спокойствие и релакс, същевременно помага и на децата", казва Татяна Игнатова. Освен трите деца от Смолян, за които искат да се погрижат, кампанията иска да облече и абитуриентите от два дома за деца в неравностойно положение в Хасково и Пазарджик. За тях се събират тоалети.
  Ако искате да дарите средства, можете да го направите в Халоцентър "Афродита" в Смолян. Или да потърсите двете дами с огромни сърца на фейсбукстраницата на Халоцентъра, за да разберете как да помогнете на един абитуриент.

  Величка Петкова
   

  Източник: Smolyan.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Хороскоп за 09.04.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Не се сърдете на околните, а потърсете причините за проблемите във вас. Притежавате безспорен и значителен потенциал, и като че ли най-голямата пречка пред вас е колебливостта ви. Справите ли се с нея, нищо не би било в състояние да ви спре. Получавате добри новини, свързани с бъдещо пътуване.
  09 апр 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Силните аргументи, които изтъквате в своя подкрепа ще спечелят на ваша страна подкрепата на влиятелни хора. Предимствата от нововъведения на работното място ще направят работата ви успешна, което ще се отрази на финансите ви. Търпението, с което се отнасяте към околните впечатлява и ви превръща в предпочитани партньори.
  09 апр 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Този ден ще е доста разнообразен и интересен. Възможно е да се срещнете с много приятели. Възможно е да почувствате носталгия по миналото. Ще прекарате безгрижно и със сигурност няма да скучаете.
  09 апр 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Нечие мнение по ваш адрес ще повиши емоциите ви и ще ви подтикне към повече активност, в доказване на правотата си. Запазете спокойствие. Деловите ви занимания ще донесат резултати, но на по-късен етап. С младежко дръзновение ще прегърнете една идея и ще се отдадете на реализацията й.
  09 апр 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Този ден ще премине под знака на емоционалните преживявания. Опитвате се да спечелите вниманието на човек, към когото изпитвате нещо специално. Отбелязвате значителен успех в това отношение, за което можете да благодарите на неотразимия си чар и самоувереност. Не пренебрегвайте обещанието си към човек от обкръжението ви, отнесете се сериозно.
  09 апр 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Избирате да се занимавате с нещо, с което малко хора биха се нагърбили. Вие обаче обичате предизвикателствата и считате, че можете да се справите отлично. Наистина сте способни, но не трябва да надценявате възможностите си за момента. Бъдете по-постоянни и не се отказвайте от нормалния път до целта. Радвате се на нещо, което сте очаквали да се случи.
  09 апр 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Не всичко, което привлича интереса ви е по силите ви и във възможностите ви да го осъществите. Не се и опитвайте да доказвате нищо на никого, това ще ви направи раздразнителни. Ще се зарадвате на вниманието на приятел, а обаждане по телефона ще ви направи нетърпеливи. Очакванията ви ще се сбъднат.
  09 апр 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Балансирайте между професионалните и семейните си задължения. Често пренебрегвате едното за сметка на другото, а това може да създаде напрежение в отношението ви с околните. Организирайте добре времето си и непременно ще успеете.
  09 апр 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Приятен ден. Събитията, които се случват на работното ви място ще ви се струват важни и вие с интерес ще участвате в тях. Все пак има доста неща, които трябва да свършите, така че не губете време. Ще бъдете благодарни на близък колега, който навреме ще ви предаде информация и окаже подкрепа.
  09 апр 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Не се щадете, положените от вас усилия ще ви възнаградят богато. Работете самостоятелно и не разчитайте много на хора, които малко познавате. Така ще си спестите последващи главоболия. Не бързайте да се обвързвате емоционално и с партньор, имащ нездрав интерес към вас. Бъдете реалисти и се опитайте да прозрете намеренията му.
  09 апр 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Изградете си предварителен план за действие при работата по важна задача. Мнозина от вас подхождат доста неорганизирано и рискуват да загубят много време и нерви, без да постигнат нещо съществено. Успявате да се издължите на кредиторите си и възвръщате оптимистичния си поглед върху нещата. Изяснявате тежащи ви недоразумения.
  09 апр 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Едно събитие ще ви постави в някаква зависимост от други хора. Това няма да ви се понрави и ще търсите начини да защитите независимостта си. Ще срещнете трудности, но ще ги преодолеете. Ще откриете, че има още какво да ви развълнува извън обсега на интересите ви. Любим човек ще се погрижи за това.
  09 апр 2020
  Последни новини