Младите актьори на Родопския драматичен театър в Смолян с премиера за най-малките

На 25 февруари от 19.00ч. в малката зала в РДТ -Смолян ще бъде премиерата на представлението за най-малките зрители на Смолян „Приключения опасни със герои сладкогласни“ от Недялко Йорданов.

Очарователните герои от мюзикъла в рими изпълват сцената на Родопски драматичен театър Смолян, за да си общуват с децата и възрастните чрез езика на театъра.

„Приключения опасни със герои сладкогласни“ е завладяваща приказка за неочаквани герои в конкурс за песен. Музикална буря от емоции, сътворена от композитора Хайгашот Агасян. Забавна история за приятелството, успеха, доверието и вечната борба между Доброто и Злото. Рижисурата е на Адриан Петров, а в постановката участват младите актьори в театъра - Божана Мановска, Джована Галиарди, Гергана Либова, Деси Минчева, Соня Йосифов, Делян Илиев, Борис Хаджийски, Никола Орешков, Атанас Найденов и Асен Левов.

Поради големия интерес към премиерното заглавие, актьорите ще играят второ представление от 18:00 ч. на 27 февруари, отново в зала №2 на РДТ Смолян.
Билети на касата на театъра и на телефони 0893 338 173, 0893 338 166

СмолянБГвести

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини