Специализирана операция на полицията в Кърджалийско, отново заловиха нерегистрирани автомобили

40 моторни превозни средства са били проверени в специализирана операция вчера на териториите на полицейските управления в Ардино и Джебел с цел подобряване на условията за безопасно движение, контрол на водачите за спазване на скоростните режими, правоспособност, употреба на алкохол и наркотици, използване на обезопасителни колани. За констатираните 13 нарушения на ЗДвП са съставени 2 акта и 11 фиша.

Нерегистриран автомобил е бил засечен в хода на специализирана операция на територията на РУ-Кърджали. 39-годишен се придвижвал с „Опел“ и бил спрян за проверка в областния град. При направена справка се оказало, че моторното превозно средство е с прекратена регистрация по чл.143, ал.10 от ЗДвП заради липса на валидна застраховка „Гражданска отговорност“.

42-годишен управлявал нерегистриран автомобил, установили полицаи от РУ-Кирково. Водачът се придвижвал с „ВАЗ“ и бил проверен в село Малка Първица. Полицаите констатирали, че колата е без валидна регистрация. Работата по случая продължава група „Охранителна полиция“ в управлението.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини