Това е фалшивата новина за израелка с корона вирус на Пампорово. Историята стресна родопчани

Израелка с корона вирус седмица сеела зараза в Пампорово

Израелска туристка, заразена с коронавирус, изкарала 6 дни ски ваканция на Пампорово, съобщава "Марица" и допълва, че тя пристигнала на Летище Пловдив с чартърен полет от Тел Авив на 4 март, а на 9 март отлетяла обратно, без никой да разбере, че е болна, твърди пловдивското издание.

За тревожния случай, който до момента е бил крит, се разбира едва след като тамошни лекари установили заболяването и информирали нашите здравни власти.

От РЗИ - Пловдив потвърдиха с уточнението, че въпросната дама потърсила лекарска помощ едва след като се прибрала в Израел. По време на престоя си в България не е проявила симптоми, не е потърсила лекар и затова никой не разбрал, че е болна и носител на заразата. Нито един от проверените пътници от въпросния полет, в който била и тя, не е имал висока температура или кашлица - първите признаци за съмнение за COVID -19.

От РЗИ - Смолян са извършили пълна дезинфекция на хотела в Пампорово, в който била отседнала израелската туристка. ....

В личният си профил в социалнат мрежа зам.областният управител опроверга новината и я нарече тотално фалшива. Очаква се утре 17 март властите даизлезнат с официално становище по случая. Според източници на СмолянБгвести израелката е била в банско, а не на Пампорово.

СмолянБГвести

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

 • 1
  См
  Смолянски гражданин
  0 -2
  20:38, 17 мар 2020
  За такава фалшива новина в Китай щяха досега да са разстреляли и погребали не само вас, но и децата ви, майките и бащите ви и половината ви род, боклуци мръсни.
  Но в България вече е в сила закон специално за такива говеда като вас.
  Дано ви пръснат задниците в затвора!
 • 2
  Бо
  БОРИСЛАВ ЗАШЕВ
  0 0
  08:09, 18 май 2020
  Манипулацията ,,корона вирус,, на световният ,,елит,,.
  Насадиха масова и невиждана в световен мащаб психоза у хората с този вирус,а истерията около него е по-опасна от самата ,,зараза,,.
  Аз ви казвам-корона вируса не е опасен.това е поредният грипен вирус,който го е имало,има го и ще го има сред нас.появи се (появиха ни го),ще си го преболедуваме ,ще изградим имунитет и ще си живеем с него ,както и с милионите други вируси и бактерии с които живеем от както има хуманоиди по света.
  Има лечение за корона вируса в българия ,а и за целия свят. Лекарството -ваксина се казва ,,itv-1,,.
  Лечението е дело на българската биофармацевтична фирма (''immunotech laboratories ltd'' ( сайта : Immunh www.immunotechlaboratoriesbg.com).
  Фармацевтичната фирма е в сферата на биотехнологичните лекарства за имунната система на човека срещу спин,6 вида рак ,грипните вируси ,вируси,бактерии, и всички патогени.
  Не се страхувайте.манипулират ви по 24 часа в денонощието.разобличавайте тази световна измама и манипулация.
  Хора,мислете и анализирайте сами информацията която ви се поднася и не позволявайте никога някой да мисли и да взима решения вместо вас,защото ако го позволите ставате роби.не им позволявайте да ви диктуват и определят живота ,с техните правила и закони,които никога не са в наша полза ,а са само за тяхна.
  Нали знаете че много повече милиони хора по света тази година спрямо 2019 г. ,ще умрат от рак и други лечими заболявания.ей сега с тези забрани за достъп до болниците,за забраните за провежданията на плановите операции и ваксинации,ще убият още 25 милиона хора отгоре.
  Милиарди хора по света ги заразиха с информационния вирус на манипулацията-така нареченият ,,корона вирус,,.
  Mаските са,за да мълчите,а не за да ви пазят.
  Вирусите се лекуват ,но глупостта у хората е неизлечима и е за цял живот.
  И 96 % от всички хора по света ги накараха и започнаха да се държат,като дресираното ,,куче на павлов,, и условния му рефлекс придобит от ежеминутното зомбиране отвсякъде на хората със стресираща и заплашваща информация за корона вируса.
  Aз, борислав зашев, не се страхувам от ,,корона вируса,,.не успяхте,не можете и неще можете да промените всекидневието ми,излизанията ми,контактите ми и сие.за мен преди 13 март 2020 г.,по време на на 13 март -29 април и след 13 май 2020 г.,е все едно и също.имунитета на младите хора унищожава вируса без дори да се замисля.те дори не разбират че са прекарали някакво заболяване.

  Пожарникарката на републиката-така наричащата се премиерка бойка борисова (бай ганьо),е поредният слуга на тези,които отвън му дърпат конците.казват му да подскача и той подскача.казват му –да спре икономиката на страната и той я спря.вместо да успокояват хората,те ги паникьосват с тези пресконференции-сутрин ,обед и вечер.даже сега използват цялото това положение да не им се задават другите наболели въпроси-защо не вървеше икономиката и преди този ,,вирус,,.даже на 14 май 2020 г. Се изцепи,че той ако не е бил премиер,българите щели да загиват масово тези 2 месеца .ало,пожарникарке,манията за величие май те е заслепила.българина и с тебе и без тебе и въпреки тебе като премиер,щеше да пребори този ,,вирус,,.
  Бай ганьо,нали знаеш ,че аз знам и че ти си го знаеш и че още повече българи ще го узнаят ,че ти си един прост слуга ,на тези отвън дето ти дърпат конците.същите тези ,които цпретнаха в световен мащаб цялото това нещо.
  Навсякъде по света се видя,че всички правителства са неспособни в управлението на кризи.и, за свое удобство създават паника, която превръща хората в по-големи жертви, отколкото всъщност условията предполагат.
  Maска за лице не съм слагал нито веднъж ,когато излизах навън между 13 март-30 април 2020 г. А това беше всеки ден по 7-8 часа,сред хора.
  На властта и показах 3-те варианта на символа за среден пръст.
  Подръжниците (робите) на корона вириса-(обикновено са средно интелигентни хора (80%),са много голяма опасност за останалите хора по света,но са кислород за всички управляващи по света ,за да продължат да манипулират плашейки с ,,невидимия враг,,.тръмп вече почна да ги разобличава в сащ.
  Отидете масово на църква на 19 април 2020 г.(великден), с всички предпазни мерки и въобще не ги слушайте безбожниците какво ви говорят,защото те сега и от господ бог искат да ви лишат. В Светото писание е казано: "Там ще се уплашат те от страх, дето няма страх“ (Пс. 13, 5). В посланието си до апостолите за последните времена, Господ казва: „тогава човеците ще примират от страх и от очакване онова, което има да връхлети върху вселената, понеже и силите небесни ще се разклатят“ (Лк. 21, 26).
  И бог прати слугата си-дявола да въдвори ред по света,сред самозабравилите се политици и сивите кардиналчета седящи зад тях.
  Сега кукловодите знаеха много добре какво да направят и го направиха-насадиха невиждан и масов страх у хората по света.а страхът е истински,само когато врагът е невидим.това е нещо като глупостта.а страхът е най-хубавата стока. Как действа страхът върху човека?страхът отваря стреса,имунитета пада и се появяват болестите. Манипулацията ,,корона вирус,, на световният ,,елит,,.
  Човешкият род ще преживее и тази ,,опасност,, ,но жалкото е, че сега ще го сполети най-голямото му ограбване за всички времена.
  Впрочем и маските не могат да спрат този вирус ,както и всеки друг вирус ,защото те са с големина под 1 микрон.лъжат ни още и за това че този вирус се задържал върху картон до 24 часа, а върху повърхности от пластмаса и неръждаема стомана - до 2-3 дни (но медни повърхности например го убиват до 4 часа) и че дни наред да се задържал (ако няма дезинфекция) върху дръжки на врати, работни плотове и пластмасови и хартиени опаковки.Источник (New England Journal of Medicine).Това поредната лъжа на контролираните от тях световни медии,фармацевтични фирми,доктори.......,защото никъде не добавиха за останалата част от ‘’изследването’’,а именно че Екипът е работил не с проби от коронавируса, а с негова имитация, за да проверят какво се случва, когато заразен има чрез кашляне контакт с въздуха и чрез докосване - с повръхностите в дома, болница, на обществено или работно място. Използвани са аерозоли, имитиращи капчиците от изкашляне или кихане. Источник (New England Journal of Medicine).
  Мийте със сапун редовно ръцете и лицето си,дизифенкцирайте дома си (1:5 белина и вода),слагайте маските на устата си и не се претеснявайте.ако може да се снабдите и с лампи излъчващи ултравиолетови лъчи с дължина 280 nm – 100 nm,ще е идеално.Ето данните за лампите:
  uvc-Ултравиолет c (къси вълни, дезинфекционни), 280 nm – 100 nm, 4,43 ev – 12,4 ev.

  Изведнъж цялото човечество попадна под ударите на ограничителните мерки,налагани от правителствата на всички държави по света .казва се на хората да не излизат от домовете си,нарушителите на карантината се арестуват,наказват се с глоби или със затвор.на болните от корона вирус се гледа и се взимат мерки,както за болните от чума преди 500 години.
  И всичко това е прикрито под лозунга за добрата воля за справяне с корона вируса.дори за вируса на спин през 80-те ,който е десетки пъти по-опасен и по-смъртоносен от корона вируса,не предприеха тези мерки и не направиха тази невиждана световна истерия.дори през 1-та и 2-та световна война не беше така.
  Истината обаче е ,че милярди хора по света от две седмици са под домашен арест и жалкото е че това става със съгласието на хората.
  Отнеха,погазват,превзеха или съществено ни ограничиха основни човешки права и свободи като:
  - свободата на движение;
  - свободата на събиранията;
  - свободата да изповядваш своята вяра;
  - свободата на предприемаческата дейност;
  - правото на достъпно медицинско лечение и т.н.
  - използваха корона вируса за да отработят техниките ,за които са очаквали да им дойде времето:
  електронното подслушване,електронното следене,социалната манипулация,цялостен контрол върху информацията,заради г д а контролират населението.
  А пригласящите и байганьовци-политици по целия свят (всички до един изпълнителни до мозъка на костите си слуги.тук включвам и китайския полит ,,елит,, ),чрез всички световни медии и мозъчни аналитични манипулативни тръстове по света,умело и много хитро налагат следващия нов световен ред-пълното икономическо робство.а ограничителните мерки чрез закони може да се удължават отново и отново под претекста-,,имаме невидим враг,,. Едно е да наложиш ограничителни мерки и здравна хигиена,съвсем друго е ,,доброволно,, поставяне в състояние на затваряне у дома.това е чист и принудителен домашен арест и то със съдействието на държавата чрез репресивния и орган-полицията,а в някои страни и армията.после ще има мерки за възстановяването на икономиките,мерки за излизане от кризата и други такива с надзора на държавата,завоалирано с принципа:,,проблем-реакция-решение,,.а къде са в цялата тази ситуация журналистите и обществениците и критичното им мислене?няма ги.да ви кава ли защо ги няма и никога не ги е имало-ами защото те винаги под една или друга форма са били част от статуквото и част от властта.
  Това е една планирана акция на световния елит за въвеждането на непопулярни мерки,които видимо се одобряват както от всички политици по света ,така и от обикновените хора.стартират се нови начини на поведение в цял свят.даже стана модерно сред актьори,спортисти и позьори ,да се фукаш,че си болен от короната.
  И ако хората по света не слушат занапред,ще им спретнат поредната измислена заплаха-я от вирус,я от нещо друго.но нали знаете,а те го знаят,че когато им писне на хората,проумявайки ,че всичко се прави с цел за да ги манипулират и подчиняват,то тогава хората ще пометат всички политици и кукловодите им по света.
  Казвайки им с факти,че това е невиждана медийна манипулация (чрез информационен произвол и информационно наводнение), те групово и чрез извънредно гласувани набързо закони навсякъде по света те заплашват с : ,,това са фалшиви новини ( fake news ).наказва се с затворот 1 до 5 години и глоба от 1000 лева до 50000 лева ,,.и това се прави без дори да е посочено,каква е дефиницията за фалшива новина. Информационният произвол нарасна многократно. И за милиардите, които не са заразени с коронавирус, той е медиен образ, далеч по-заразен от прототипа си.
  На 13 март 2020 г.след като и нашите политици байганьовци въведоха (по-късно ,или по-рано го направиха и другите такива по света) извънредно положение в България,лъсна едно нещо-страхът от ,,врага,, изписан на лицето им.Този най-обикновен грипен вирус ,маркетингово го направиха да изглежда като най-смъртоносния вирус в човешката история.и насадиха страх и ужас у всички хора по света.затвориха и спряха икономиките да работят,направиха хората масово да са безработни,което ще доведе до невиждана рецесия.и хората по света ще обеднеят отново.Така кукловодите на световния полит ,,елит,, им наредиха да го направят и го направиха.на същите тези политици не им пука за обикновенните хора и това какво ще ги сполети,защото всички марионетки са милионери или милиардери,натрупали незаконните си пари ,от криминала дейност докато са на власт. Нacтoящaтa игрa e нaчaлoтo нa плaнирaния най-голям грабеж в човешката история,измaмa, в рeзултaт нa кoeтo aктивитe и нaтрупвaниятa нa мнoгo cтрaни, кoмпaнии и чacтни лицa щe бъдaт eфeктивнo прeрaзпрeдeлeни в пoлзa нa нacтoящaтa финaнcoвa oлигaрхия, и пo-кoнкрeтнo cрeд cтoтицитe нeйни cъcтaвни ceмeйcтвa.
  Ще спечелят 50-100 трилиона $ от цялата тази измислена истерия с която психясаха целия свят.

  Да ама не .Аз не ям доматите с колците и ще направя така ,че повече хора да го разберат и да проумеят ,че този вирус е обикновен и че има лечение за него в българия и да не се страхуват и да разобличават тази световна манипулация.лечението е дело на българската биофармацевтична фирма (''immunotech laboratories ltd'' ( сайта : Immunh www.immunotechlaboratoriesbg.com).
  В сферата на биотехнологичните лекарства за имунната система на човека срещу спин,6 вида рак ,грипните вируси ,вируси,бактерии, и всички патогени. Лекарството -ваксина се казва ,,itv-1,,.Създадено е преди 18 години.Мислите ли ,че българското лекарство-ваксина което унищожава ебола вируса -(Това е най-смъртоностният вирус на света -90 % от заразените умират между 6-тия и 10-тия ден след началото на симптомите ) ,същото лекарство-ваксина,което премахва хив вируса на спин от кръвта и от лимфната система на хората,
  които са болни от спин,няма да се справи с корона вируса сега?Бие го и ще го бие и занапред и още как.Бие е го като маче от дирек само с две инжекции биещи се мускулно.
  Само че за това не се говори нито от правителството ,нито от хората с власт които са го изпробвали през годините.Причината е една -не могат да имат власт и контрол над този който го притежава юридически и затова и не му помагат.
  Сега е шанса на България да се прослави с поредното откритие и това да доведе до просперитет за всички българи.
  Но повярвайте ми –тези майкопродавци няма да го направят ,защото не могат да вземат пари от това.
  Те и медиците им ,,експертчета,,ще рекламират по телевизиите и медиите ,чуждите фармацевтични фирми и лекарствата им,защото от там ще им се дават и ще взимат рушвети,а от българското лекарство-ваксина не могат,защото не им се дават.
  Ясни сте ми като бял ден всички такива подобни човечета,наречени полит ,,елит,, и техните дребни и дребнави морално човешки душици.
  Е,да сте ми живи и здрави,но нали знаете ,че и този ви грях ще е за сметка на поколенията ви до 9-то коляно занапред.
  Бог се е грижил,грижи се и ще се погрижи и занапред и затова.


  В българия има лекарство което унищожава корона вируса.
  Има лекарство-ваксина.Но власта не иска да го спомене дори,защото няма изгода от това.
  Лекарството-ваксина се казва ,,itv-1 – Immunh,, на българска биофармацевтична фирма ,,имунотех лабораториес бг оод,,( Immunotech Laboratories bg) в сферата на биотехнологичните лекарства за имунната система на човека срещу спин,6 вида рак ,грипни вируси ,вируси,бактерии, и всички патогени.Нашите лекарства-ваксини от една страна унищожават най-смъртоносните патогенни вируси и бактерии ,а от друга вдигат и възстановяват имунната система на човека.
  1.Това е сайта на фирмата ни в България.

  Immunotech Laboratories bg

  https://www.immunotechlaboratoriesbg.com/info-in-bulgarian.

  Сега,в мътната вода, още четири вируса в пъти по-опасни вилнеят в България (а и по целия свят), когато заради кризата с корона вируса световният обществен организъм е сериозно отслабен, в атака преминават скритите вируси на манипулацията,глупостта, популизма и диктатурата.
  Абе каква пандемия? ‘’’’’Пандемията (от гръцки: παν, pan – „всички“ и δήμος, demos – „хора“) е проява на инфекциозно заболяване, което се разпространява сред населението на определен обширен географски регион, континент или по целия свят, като се заразяват много хора’’’’’.в България за 46 дни (днес е 2-ри май 2020 г.) има 1555 случея на заразени с 68 починали.и къде е в българия тази пандемия??Дори на грам не се доближава до дефеницията за пандемия.в света 3,3 милиона заразени с 230000 починали -пак не отговаря на дефеницията за пандемия.Даже мисля,че в 80 % от случеите лекарите просто ги оставят да починат ,защото и те са в целия този заговор.99 % от починалите имат по 5-6 други основни тежки заболявания. 95 % от починалите са на средна възраст 78 години.в същото това време в България за 1 месец са починали 2700 души болни от рак +още 4000 души=6700 души от различни други болести.а в целия свят за този 1 месец са починали 5 милиона души от различни болести,а всеки ден по света от глад умират 21000 човешки същества. Така ,че заповедта по света е:’’насаждайте страх чрез медиите’’.Нали трябва да се поддържа напрежението сред хората ! Не трябва даже отпускаме , че току - вижте , от болна нация (съответно и за цялото човечество) сме се обърнали на здрава нация , а това надали го искат някои особи измислили и задействали цялата тази смазана машина по целия свят! Треперете , народи , треперете ! В момента това вие работата , а не да работите и да си живеете спокойно живота ! Спокойствие ? Не е е е еееееееееее ! Никакво спокойствие ! Треперене му е майката , за да са спокойни шепа люде по света,които носят памперси на гащите!
  Изведнъж цялото човечество попадна под ударите на ограничителните мерки,налагани от правителствата на всички държави по света .казва се на хората да не излизат от домовете си,нарушителите на карантината се арестуват,наказват се с глоби или със затвор.на болните от корона вирус се гледа и се взимат мерки,както за болните от чума преди 500 години.
  И всичко това е прикрито под лозунга за добрата воля за справяне с корона вируса.дори за вируса на спин през 80-те ,който е десетки пъти по-опасен и по-смъртоносен от корона вируса,не предприеха тези мерки и не направиха тази невиждана световна истерия.дори през 1-та и 2-та световна война не беше така.
  Истината обаче е ,че милярди хора по света от две седмици са под домашен арест и жалкото е че това става със съгласието на хората.
  Отнеха,погазват,превзеха или съществено ни ограничиха основни човешки права и свободи като:
  - свободата на движение;
  - свободата на събиранията;
  - свободата да изповядваш своята вяра;
  - свободата на предприемаческата дейност;
  - правото на достъпно медицинско лечение и т.н.
  - използваха корона вируса за да отработят техниките ,за които са очаквали да им дойде времето:
  електронното подслушване,електронното следене,социалната манипулация,цялостен контрол върху информацията,заради г д а контролират населението.
  А пригласящите и байганьовци-политици по целия свят (всички до един изпълнителни до мозъка на костите си слуги.тук включвам и китайския полит ,,елит,, ),чрез всички световни медии и мозъчни аналитични манипулативни тръстове по света,умело и много хитро налагат следващия нов световен ред-пълното икономическо робство.а ограничителните мерки чрез закони може да се удължават отново и отново под претекста-,,имаме невидим враг,,. Едно е да наложиш ограничителни мерки и здравна хигиена,съвсем друго е ,,доброволно,, поставяне в състояние на затваряне у дома.това е чист и принудителен домашен арест и то със съдействието на държавата чрез репресивния и орган-полицията,а в някои страни и армията.после ще има мерки за възстановяването на икономиките,мерки за излизане от кризата и други такива с надзора на държавата,завоалирано с принципа:,,проблем-реакция-решение,,.а къде са в цялата тази ситуация журналистите и обществениците и критичното им мислене?няма ги.да ви кава ли защо ги няма и никога не ги е имало-ами защото те винаги под една или друга форма са били част от статуквото и част от властта.
  Това е една планирана акция на световния елит за въвеждането на непопулярни мерки,които видимо се одобряват както от всички политици по света ,така и от обикновените хора.стартират се нови начини на поведение в цял свят.даже стана модерно сред актьори,спортисти и позьори ,да се фукаш,че си болен от короната.
  И ако хората по света не слушат занапред,ще им спретнат поредната измислена заплаха-я от вирус,я от нещо друго.но нали знаете,а те го знаят,че когато им писне на хората,проумявайки ,че всичко се прави с цел за да ги манипулират и подчиняват,то тогава хората ще пометат всички политици и кукловодите им по света.
  Казвайки им с факти,че това е невиждана медийна манипулация (чрез информационен произвол и информационно наводнение), те групово и чрез извънредно гласувани набързо закони навсякъде по света те заплашват с : ,,това са фалшиви новини ( fake news ).наказва се с затворот 1 до 5 години и глоба от 1000 лева до 50000 лева ,,.и това се прави без дори да е посочено,каква е дефиницията за фалшива новина. Информационният произвол нарасна многократно. И за милиардите, които не са заразени с коронавирус, той е медиен образ, далеч по-заразен от прототипа си.
  На 13 март 2020 г.след като и нашите политици байганьовци въведоха (по-късно ,или по-рано го направиха и другите такива по света) извънредно положение в България,лъсна едно нещо-страхът от ,,врага,, изписан на лицето им.Този най-обикновен грипен вирус ,маркетингово го направиха да изглежда като най-смъртоносния вирус в човешката история.и насадиха страх и ужас у всички хора по света.затвориха и спряха икономиките да работят,направиха хората масово да са безработни,което ще доведе до невиждана рецесия.и хората по света ще обеднеят отново.Така кукловодите на световния полит ,,елит,, им наредиха да го направят и го направиха.на същите тези политици не им пука за обикновенните хора и това какво ще ги сполети,защото всички марионетки са милионери или милиардери,натрупали незаконните си пари ,от криминала дейност докато са на власт. Нacтoящaтa игрa e нaчaлoтo нa плaнирaния най-голям грабеж в човешката история,измaмa, в рeзултaт нa кoeтo aктивитe и нaтрупвaниятa нa мнoгo cтрaни, кoмпaнии и чacтни лицa щe бъдaт eфeктивнo прeрaзпрeдeлeни в пoлзa нa нacтoящaтa финaнcoвa oлигaрхия, и пo-кoнкрeтнo cрeд cтoтицитe нeйни cъcтaвни ceмeйcтвa.
  Ще спечелят 50-100 трилиона $ от цялата тази измислена истерия с която психясаха целия свят.

  Да ама не .Аз не ям доматите с колците и ще направя така ,че повече хора да го разберат и да проумеят ,че този вирус е обикновен и че има лечение за него в българия и да не се страхуват и да разобличават тази световна манипулация.лечението е дело на българската биофармацевтична фирма (''immunotech laboratories ltd'' ( сайта : Immunh www.immunotechlaboratoriesbg.com).
  В сферата на биотехнологичните лекарства за имунната система на човека срещу спин,6 вида рак ,грипните вируси ,вируси,бактерии, и всички патогени. Лекарството -ваксина се казва ,,itv-1,,.Създадено е преди 18 години.Мислите ли ,че българското лекарство-ваксина което унищожава ебола вируса -(Това е най-смъртоностният вирус на света -90 % от заразените умират между 6-тия и 10-тия ден след началото на симптомите ) ,същото лекарство-ваксина,което премахва хив вируса на спин от кръвта и от лимфната система на хората,
  които са болни от спин,няма да се справи с корона вируса сега?Бие го и ще го бие и занапред и още как.Бие е го като маче от дирек само с две инжекции биещи се мускулно.
  Само че за това не се говори нито от правителството ,нито от хората с власт които са го изпробвали през годините.Причината е една -не могат да имат власт и контрол над този който го притежава юридически и затова и не му помагат.
  Сега е шанса на България да се прослави с поредното откритие и това да доведе до просперитет за всички българи.
  Но повярвайте ми –тези майкопродавци няма да го направят ,защото не могат да вземат пари от това.
  Те и медиците им ,,експертчета,,ще рекламират по телевизиите и медиите ,чуждите фармацевтични фирми и лекарствата им,защото от там ще им се дават и ще взимат рушвети,а от българското лекарство-ваксина не могат,защото не им се дават.
  Ясни сте ми като бял ден всички такива подобни човечета,наречени полит ,,елит,, и техните дребни и дребнави морално човешки душици.
  Е,да сте ми живи и здрави,но нали знаете ,че и този ви грях ще е за сметка на поколенията ви до 9-то коляно занапред.
  Бог се е грижил,грижи се и ще се погрижи и занапред и затова.

Хороскоп за 10.07.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Обмислете детайлно всяка причина която поражда конфликти между вас и околните. Направете промяна, колкото и малка да е тя. Звездите ви закрилят: късмета е с вас затова не пропускайте шансовете си. Не хабете жизнеността и енергията си, като се поддадете на нерви и сприхави изблици. Най-малкото, защото ще се отрази на самочувствието и здравето ви. Ще копнеете за развитие и промяна - ами направете я.
10 юли 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Доколкото ви се отдава да влияете на събитията го правете, мислейки и за другите. Изразходвайте разумно енергията си, за да сте в добра кондиция през целия ден. Известие от чуждестранни партньори ще ви подтикне към активност в посока общ бизнес или други важни дела. Проявете разбиране към изявите на партньора си, не изтъквайте непременно слабите му места.
10 юли 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Вашите способности привличат вниманието на хора, от които зависи понататъшното ви професионално издигане. Тепърва ви очакват големи успехи, затова се пригответе да ги посрещнете подобаващо. Необвързаните Близнаци имат шанса да срещнат подходящ човек.
10 юли 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Сполука очаква онези от вас, които се занимават със собствен бизнес. С присъщия си усет улавяте развитието на събитията и това много ви помага при конкретните ви действия. Отделете време и за вашия любим човек. Правете нещата така, щото да са доволни всички около вас, а не само един. Периода носи повече емоционален заряд.
10 юли 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Работата ви днес ще се увеличи, но ще се справите, само не се преуморявайте. Изразходвате много енергия и често за незначителни неща. Пестете силите си, може да се отрази на здравето ви. Делова среща ще ви накара да потърсите и друг път за професионална реализация. Ще се поздравите с успех.
10 юли 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Откривате нов стимул за себе си и незабавно се заемате за работа. Днес сте особено енергични и имате шанса да свършите доста неща, които отдавна ви тежат. Някои от вас ще срещнат привлекателна личност и може да се впуснат в нова връзка. Може би възлагате прекалено големи надежди на предстоящо събитие. Не бъдете прекалено самокритични.
10 юли 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Предвиждате повече задачи за днес, но не разполагате с всичкото време за тях. С прагматичен подход ще свършите повече работа, а притесненията няма да са ви от полза. Други ще се възползват от съветите ви и ще напреднат в нещо, което можеше да бъде и ваше. Внесете повече красота в живота си, като направите нещо специално за себе си или близките ви.
10 юли 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Реализацията на конкретна задача ще ви струва днес повече сили, но ще се справите. Решени сте да обновите офиса, дома или вилата и ще вложите дос?%
10 юли 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Не е изключено днес да получите примамливо предложение, което силно ще ви заинтригува. Помислете внимателно и не действайте докато не сте напълно сигурни в решението си. Имате предостатъчно време. Много важно е да направите необходимите предварителни проучвания. Вашият любим човек ви подготвя приятна изненада.
10 юли 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Гъвкавото ви поведение ще ви помогне да наложите идеите си. Ще следвате целите си с цената на всичко, решени сте да постигнете максималното. Помислете какво кому дължите и го направете, за да отворите пътя си към успеха. Необвързаните ще изживеят нови вълнения, които ще ускорят решението им за трайна връзка.
10 юли 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Вярвайте повече в себе си. Не унивайте, ако временни неудачи пречат на работата ви. Снабдете се с търпение и скоро ще имате онова, което желаете. Това се отнася до всички сфери на живота ви - професионална, лична, емоционална, духовна. Трудът ви ще бъде възнаграден.
10 юли 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Мечтите ви са на път да се случат. Финансови приходи и любовни вълнения ще ви накарат да полетите.Проблеми, касаещи бъдещите ви планове, са на път да се решат. Уверени в себе си ще направите деня си по-хубав. С енергията си ще обгърнете и други, трасирайки пътя на доброто.
10 юли 2020
Последни новини