Спешни медици от Девин бесни на шефката на РЗИ Смолян

Изображение 1 от 2

  Спеши медици от Девин са бесни на РЗИ Смолян и пред очите на журналисти от СмолянБГвести си тръгнаха с мръсна газ и ядосани от реакцията на шефа на здравната инспекция д-р Мими Кубатева. Те пристигнаха днес с линейка, за да искат да им бъдат направени проби за корона вирус. Споделиха пред д-р Кубатева, че се притесняват за здравето си, защото са били в директен контакт със заразения от Гьоврен, извършили са му преглед и са го транспортирали до болницата, предаде репортер на Смолянбгвести.

  Минути по-късно, пред журналисти д-р Кубатева обясни, че корона вирусът вече е в региона и не е необходимо на всички да се вземат проби.

  „Дали са заразени или не, ще стане ясно от състоянието им. Те са медици и бързо могат да разпознаят симптомите.“, обясни пред журналисти д-р Кубатева. На въпрос, не трябва ли да бъдат изолирани, шефката на РЗИ Смолян отговори, че не е необходимо и могат да продължат да работят с предпазните средства, с които разполагат. Репортер на медията ни попита дали така няма да се стигне до оставки на медици и не е ли редно да им се вземе проба, за да се успокоят, д-р Кубатева отговори: „Това ли е начина да бъдат успокоени?“.

  СмолянБГвести

  Източник: Smolyan.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (3)

  • 1
   Ге
   Гешев
   2 0
   16:19, 20 мар 2020
   Така е когато некомпетентни хора , бъдат назначени по вторият начин на отговорна длъжност. Има и достойни хора които с отговорност си вършат работата , но болшенството от държавната администрация са некадърници и двуличници, назначени на едно единствено тяхно умение - " Гъзолизане"
   Тази госпожа дава ли си сметка с това нейно решение , че застрашава живота на моите и на вашите родители. Тя веднага е трябвала да разпореди и да постави медицинският екип под карантина. Ние обикновените хора май по-адекватно мислим от некадърните "компетентни " служители. Тя е за прокуратурата, за омаловажаване на настоящата ситуация и застрашаване на живота на хората. Да си подаде оставката преди да е нанесла повече вреди и загуба на човешки живота.
   • Ко
    Корона
    0 0
    21:54, 20 мар 2020
    Напълно съм съгласна. Много точно описвате госпожата и неадекватната й реакция.
  • 2
   Po
   Poli
   1 0
   22:35, 20 мар 2020
   Да попитам госпожата,защо не са подсигурени необходимите предпазни средства за медиците от Бърза помощ ,нека отговори и тогава да дава акъл с маски ли да работят или не,защото да се молим да не идва време в което да няма здрави медици,че тогава да ги видя ....

  Още новини

  Хороскоп за 06.05.2021

  Последни новини