Спешни медици от Девин бесни на шефката на РЗИ Смолян

Изображение 1 от 2

  Спеши медици от Девин са бесни на РЗИ Смолян и пред очите на журналисти от СмолянБГвести си тръгнаха с мръсна газ и ядосани от реакцията на шефа на здравната инспекция д-р Мими Кубатева. Те пристигнаха днес с линейка, за да искат да им бъдат направени проби за корона вирус. Споделиха пред д-р Кубатева, че се притесняват за здравето си, защото са били в директен контакт със заразения от Гьоврен, извършили са му преглед и са го транспортирали до болницата, предаде репортер на Смолянбгвести.

  Минути по-късно, пред журналисти д-р Кубатева обясни, че корона вирусът вече е в региона и не е необходимо на всички да се вземат проби.

  „Дали са заразени или не, ще стане ясно от състоянието им. Те са медици и бързо могат да разпознаят симптомите.“, обясни пред журналисти д-р Кубатева. На въпрос, не трябва ли да бъдат изолирани, шефката на РЗИ Смолян отговори, че не е необходимо и могат да продължат да работят с предпазните средства, с които разполагат. Репортер на медията ни попита дали така няма да се стигне до оставки на медици и не е ли редно да им се вземе проба, за да се успокоят, д-р Кубатева отговори: „Това ли е начина да бъдат успокоени?“.

  СмолянБГвести

  Източник: Smolyan.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (3)

  • 1
   Ге
   Гешев
   2 0
   16:19, 20 мар 2020
   Така е когато некомпетентни хора , бъдат назначени по вторият начин на отговорна длъжност. Има и достойни хора които с отговорност си вършат работата , но болшенството от държавната администрация са некадърници и двуличници, назначени на едно единствено тяхно умение - " Гъзолизане"
   Тази госпожа дава ли си сметка с това нейно решение , че застрашава живота на моите и на вашите родители. Тя веднага е трябвала да разпореди и да постави медицинският екип под карантина. Ние обикновените хора май по-адекватно мислим от некадърните "компетентни " служители. Тя е за прокуратурата, за омаловажаване на настоящата ситуация и застрашаване на живота на хората. Да си подаде оставката преди да е нанесла повече вреди и загуба на човешки живота.
   • Ко
    Корона
    0 0
    21:54, 20 мар 2020
    Напълно съм съгласна. Много точно описвате госпожата и неадекватната й реакция.
  • 2
   Po
   Poli
   1 0
   22:35, 20 мар 2020
   Да попитам госпожата,защо не са подсигурени необходимите предпазни средства за медиците от Бърза помощ ,нека отговори и тогава да дава акъл с маски ли да работят или не,защото да се молим да не идва време в което да няма здрави медици,че тогава да ги видя ....

  Хороскоп за 03.08.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Ако ви се налага да правите обективна оценка на конкретна ситуация, работа или друго важно събитие се абстрахирайте от умората и личните си предпочитания. Не е изключено да получите вести, които биха повлияли на избора ви. Вярвайте, всичко ще се подреди по начин, който ще одобрите и за това не бива да се притеснявате.
  03 авг 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Очаквани развития ще подобрят самочувствието и финансите ви. Подготвени сте за това и без изненади ще приемете нечие решение. На други късметът ще се усмихне с предложение за пътуване или изясняване на заплетен въпрос. С вежливото си поведение ще се нареди сред претендентите за нещо повече, което заслужавате.
  03 авг 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Постарайте се да довършите нещо, което сте започнали по-рано и като цяло да не оставяте нищо недовършено. Когато работите, правете го съсредоточено и не мислете за странични неща. Имате всички шансове да се справяте блестящо с работата си, стига да вложите всичката си енергия в една насока. Не подценявайте помощта на близките си, те могат да ви съдействат.
  03 авг 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Демонстрирате самочувствие и това ще бъде забелязано от хората около вас. Не се поддавате на чужди влияния и предпочитате да следвате собствените си планове. Не се изолирайте от хората, които държат на вас. Случайно научавате факт, и това ще повиши настроението ви за дни напред.
  03 авг 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Много скоро ще разберете, че в конкретно начинание се нуждаете от подкрепа. Ако продължите да упорствате ще си създадете повече главоболия. До вас има хора, които с готовност биха ви подкрепили, стига да ги потърсите. Кратко пътуване за среща с близък човек или по служба.
  03 авг 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Суматохата край вас може да ви създаде умора и напрежение. Грижите ви са не по-малко натоварващи, но предвид отговорното ви отношение, ще се справите. Във възможностите ви е и да бъдете по-внимателни и добри с околните. Намерете време и за себе си, починете си, като не отхвърляте нещата, които ви правят щастливи.
  03 авг 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Ще решавате въпроси, създаващи ви притеснения и най-вече на близките ви. Повечето от тях са икономически и битови, но не пренебрегвайте и здравето си. Ако сте спокойни ще ви бъде по-лесно да намерите правилните решения, припряността и гнева са лоши съветници. Последователни в действията си, ще създадете добри очаквания в онези, които разчитат на вас.
  03 авг 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  На делова среща ще обсъждате полезни за бизнеса ви идеи. Ще последват добри развития, които ще дойдат като отговор на усилената ви работа от последните дни. В семейството също ще имате повод за празнуване, нечии успех или оздравяване ще подобри настроението ви и отвори сетивата ви за забавления.
  03 авг 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Заемате се с твърде много неща наведнъж и твърде възможно е да не успеете да се справите с нищо. Иска ви се всичко да върви като по вода, но за целта са нужди последователни, а не едновременни усилия. Починете си от отговорностите и се постарайте да не си създавате нови. Бъдете по-практични в покупките си, особено ако сумите с които разполагате са ограничени.
  03 авг 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  С повече или по-малко усилия, но ще свършите по-голямата част от заплануваното днес. Срещите ви ще са ползотворни с идеите, върху които ще работите през следващите дни. Знаете как да подходите, за да ви потръгнат нещата. В края на деня ще научите приятни вести и ще можете се отпуснете.
  03 авг 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ще получите гаранциите, които очаквате да ви направят по-стабилни във финансов и личен план. Заложили сте на правилната карта, но не отхвърляйте възможността да разширите бизнеса си с полезното сътрудничество на хората с власт. Ще останете изкушени от възможността за светска изява.
  03 авг 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Като духовни хора, ще оцените присъствието на обкръжението си и ще благодарите на съдбата, за щедростта й към вас. Доверието помежду ви ще направи възможно всичко, за което заедно мечтаете. Денят е важен за социално-ангажираните, не пропускайте да направите своя избор в полза на по-доброто си бъдеще.
  03 авг 2020
  Последни новини