Клуб "Милосърдие" отново в акция, искат да помогнат на три нуждаещи се семейства

От клуб "Милосърдие" към ПГТТ "Христо Ботев" в Смолян отново са решили в тези трудни времена да се опитат да са в помощ на тези, на които вече са помогнали. За да знаят, че има хора, на които да разчитат! На своята страница във Фейсбук те са описали накратко нуждите на три семейства от Смолян, на които може да се кураж, че не са сами. Едното е 5-членно  домакинство - с един-единствено работещ, с бебе на 1 година и момиче с множествена склероза. Можем да помогнем с: памперси - 7 - 14 кг., бебешки пюрета и каши, хранителни продукти. Другото семейство е на самотна майка с болно дете на легло. Имат нужда от: памперси за възрастни 40 - 70 кг., хранителни продукти - при възможност с по-дълъг срок на годност, консерви и т.н., натурални сокове и други такива за детето, трябва им и отоплителен
уред - може и втора употреба. Въпреки че са на отопление с дърва, има периоди, в които им трябва такъв. Техният е изгорял наскоро. Третото семейство е на пенсионерка, гледаща две "деца" - над 30 години, едното е с диабет и на инсулин, а второто е с шизофрения. Трябват им хранителни продукти.
От клуб "Милосърдие" ще очакват отзовалите се на призива за помощ на своята страница във Фейсбук. И призовават да бъдем солидарни!

Величка Петкова

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини