Парче за коронавируса изкара Виевската група, Узунски сложил под карантина акордеоните си

За Виевската фолкгрупа няма участие и концерти заради извънредното положение с коронавируса, но изкара ново парче, посветено на coid-19.

За приятелите и почитателите една от любимите на родопчани фолк групи, представят най-новото соло на акордеониста и ръководител на състава Емил Узунски. То е посветено на коронавируса, а идеята е да развесели аудиторията на музикантите, като му напомни по най-бързия начин да приключи.

В новото закачливо парче на групата свирят на акордеон ръководителят Емил Узунски, Петър Христев е бас ритъм, Константин Лиров е на ударните, със специалното участие на тонрежисьора Виктор Йорданов(Кардама).

Къде на шега, къде на истина, музикантът обяви, че е направил тест за себе си и за акордеоните. Както самият Узунски обяснява, преди епидемията миналия месец е имал много ангажименти и затова направил тестовете за covid-19. Неговият е отрицателен, но на 3-те акордеона тестът бил положителен.

Затова музикантът и ръководител на Виевскатафолк група се е погрижил, като ги е подложил на изолация за 60 дни, а карантинния срок ще продължи до края на епидемията в родното му село Виево. „След края на всичко това- тежко и горко им на тези страхотни акордеони!“, казва още Узунски и пожелава на феновете на групата да са здрави и да се пазят.

СмолянБГвести

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Още новини

Последни новини