Родители възхитени от класната на децата им, пращат благодарствено писмо до образователния инспекторат в Смолян

Родители на ученици от 1 “б“ клас в СУ “Св.св Кирил и Методий“ в Смолян решиха да благодарят на учителката на децата им, като изпратят благодарствено писмо до началника на РУО- Смолян Мария Семерджиева. Майки и бащи на най-малките ученици, изразяват своите искрени благодарности към класния ръководител на децата им Дениза Йорданова.
„От първия ден на извънредното положение тя е неотлъчно до нашите деца, осъществяваме отлична комуникация между родители, деца и класен ръководител“., пишат родителите до началника на РУО в Смолян.
Те изказват възхищението си от начина, по който учителката на децата
им създава радост и любопитство към уроците, всяка сутрин те стават с
нетърпение да започнат обучението си онлайн, защото класната им Йорданова всеки път е подготвила много изненади. Родителите са благодарни и от достъпния начин, по който тя е открила „светът на технологиите за малките деца“, които дори в почивните дни искат да общуват онлайн с учителката си.
„Те безпроблемно влизат във всички създадени класни стаи, успяват да се ориентират, да отварят всички прикачени файлове и линкове с интересни за тях материали.“, пише още в благодарственото писмо от
родителите до шефката на РУО в Смолян Мария Семерджиева.

СмолянБГвести

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 07.05.2021

Последни новини