Бездомен котарак посочва на пазаруващи любимата си храна (видео)

Бездомен котарак си спечели осиновяване, след като посочи на пазаруваща мексиканка любимата си храна, съобщава в. "Метро".

За необикновената случка разказа началната учителка Таня Сантос Това. Тя отишла на покупки в супермаркет, когато в краката й започнал да се оплита бял котарак. Той не я оставил на мира, докато не я отвел до щанда за храни за животни. Там умният мачок се протегнал към една апетитна опаковка с храна за котки. Таня разбрала намека, купила стоката и нагостила гладното животинче.

Впоследствие всеки път, когато пазарувала, сценката се повтаряла, а от супермаркета й казали, че това бил коронният номер на умния котарак, който изкушавал и други клиенти по същия начин.

Таня страшно си паднала по интелигентното животно и веднъж решила да го проследи до дома му. Оказало се, че котаракът бил бездомен и обитавал изоставена постройка. Тридесет и три годишната учителка видяла, че има пресни рани по тялото и решила да си го осинови. Кръстила го Рабит, защото бил бял като заек. Сега котаракът се радва на всякакви глезотии и не му се налага да използва целия си умствен капацитет, за да се нахрани.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини