Левски предложи на феновете нов канал за дарения

ПФК Левски предложи нов канал за дарения чрез HelpKarma, чрез който феновете ще могат да спонсорират клуба както с фиксирани месечни вноски, така и еднократно.

"Продължаваме с нов заряд и с нов канал за дарения, а именно небезизвестната платформа на HelpKarma. Кампанията може да намерите на: https://bg.helpkarma.com/campaign/vsichkizalevski-1641

Целта на кампанията е да се съберат оперативни средства, с които Левски да покрива приоритетно заплати, осигуровки, данъци и да спечели ценно време до окончателното завършване на сезона. Към днешна дата много от футболистите на първия отбор не са получавали две и повече заплати и има реален шанс да разтрогнат своите договори и да заведат дела с претенции към клуба. Това допълнително би усложнило финансовата обстановка в любимия ни клуб, както и да лиши от възможността клубът да реализира средства от евентуалната продажба на някои от футболистите.

Причините да се спрем на HelpKarma като партньор са множеството и изпитани във времето:

- Безупречната репутация на етична и прозрачна платформа за дарения - все основи, върху които е базирана цялата дарителска кампания до момента и са от първостепенно значение за доверието на цялата синя общественост.

- Възможност за еднократни, както и месечни абонаментни дарения с всяка една банкова дебитна или кредитна карта (VISA, Maestro или Mastercard) от страната и чужбина. Това позволява лесно и удобно да превеждате ежемесечно фиксирана сума по ваше желание (например 19,14 лева) само с еднократна регистрация на вашата карта.

- Всички дарения постъпват директно по сметката на ПФК Левски, без никакви посредници или трети страни. Дори самите администратори на кампанията не разполагат с достъп до средствата.

- Сумите се превеждат до 48 часа и няма никакви допълнителни забавяния на средствата!

- Пълна отчетност на всички постъпления в реално време.

Имаме нелеката задача да съберем 1,5 милиона лева в рамките на няколко седмици. Задачата изглежда непосилна, но за синята общност няма невъзможни неща. За 42 дни съумяхме да съберем 1,7 милиона лева. Уверени сме, че с ваша помощ ще постигнем и тази цел", гласи съобщението.

Източник: Haskovo.NET

Коментари в сайта

Последни новини