Тайният дневник на Меган Маркъл за живота в Уиндзор

Светът очаква с нетърпение появата на първата биография на принц Хари и Меган Маркъл през август. Книгата е собствената им история, разказана от самите тях.

Книгата „Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of A Modern Royal Family“, която се очаква да разнищи всички тайни около Megxit, ще излезе на световния пазар на 11 август. Съавтори на биографията са Омид Скоби и Каролин Дюран, които двойката счита за "приятелски настроени" представители на британската преса.

„Всичко започна преди около две години. През този период се случиха много обрати, които самите Хари и Меган не очакваха. Херцозите не бяха подготвени за подобно развитие на събитията. Присъствал на много техни ангажименти, прекарал съм много време с тях и съм общувал с повечето им приятели, така че биографията не оставя непреобърнати камъни. Убедих се, че съпрузите не изневериха на собствените си вярвания и показаха сила и упоритост срещу несгодите. Надявам се, че ще разкажем достоверната версия на техния живот“, разказа в интервю за The Heir Pod  Омид Скобие.

„Търсенето на свобода е честен и обезоръжаващ портрет на уверена и влиятелна двойка, която не се страхува да прекъсне традицията и е решена да си създаде свой път далеч от вниманието на всички, и да се посвети на създаването на свое наследство, което ще направи дълбоки промени в света, смята още Скобие.

Източник на The Sun обаче твърди, че по-свои тайни начини вече се е сдобил с дългоочакваната биография и тя разкрива, че принц Хари е бил много нещастен от дълго време. Идеята за напускането на кралския двор пък се зародила още преди двамата да минат под венчилото. Решението обаче не било взето с лека ръка. 

Според някои конспиративни теории, витаещи около предстоящата автобиографична книга, Меган Маркъл е водела таен дневник за живота си в Уиндзор. Тефтерът на бившата херцогиня криел пикантни тайни за членовете на кралското семейство.

Биографът на принцеса Даяна Андрю Мортън подкрепя тази теория. „Тя е добра писателка. Все пак е учила академичен английски в колежа. Деликатна информация от първо лице е изключително силно оръжие и ако Меган наистина го притежава, тя ще има пълен контрол над ситуацията“, смята той.

Издаването на биография от членове на британската монархия не е безпрецедентно събитие. Принцеса Даяна си сътрудничи с Мортън за написването на  „Даяна: Нейната истинска история“, издадена след развода й с принц Чарлз през 1996 г. Според биографа тя също е записвала всяко свое действие след развода с престолонаследника.

Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    12
    123
    3 -1
    23:04, 13 юни 2020
    Какви глупости ще пише полунегърка със съпруг копеле роден от незаконна любов на принцеса и бодигард.Опитват се да изкарат лесни пари от глупаци вярващи в лъжи.Точно за това кралицата ги разкара от двореца и фамилията.
Последни новини