40 млади специалисти се дипломираха в 60-тата юбилейна година на ПГИ „Карл Маркс“-Смолян

    На 26 юни в зала 1 на РДТ „Николай Хайтов“ тържествено беше изпратен Випуск 2020 на ПГИ „Карл Маркс“-Смолян, при спазване на противоепидемичните мерки, с дезинфекция на вход и изход и използване на предпазни маски. Областният управител Недялко Славов връчи лично дипломите на четиридесетимата зрелостници от специалностите „Икономическа информатика“ и „Митническо и данъчно обслужване“. „Всеки випуск оставя свой отпечатък и аз съм сигурен, че Випуск 2020 ще остави ярка следа, сигурен съм в това, че този випуск ще има своите сериозни достижения! На лице са всички основания да мисля така – добри резултати, добра подготовка, млади хора с ценности!“. С тези думи областният управител Недялко Славо поздрави абитуриентите, учителите, родителите и гостите на тържеството по случай изпращането и раздаването на дипломите на Випуск 2020 при Професионална гимназия по икономика, която тази година чества 60-годишния юбилей

    „Използвам случая да поздравя всички бивши и настоящи учители и ученици с 60-годишния юбилей на ПГИ „Карл Маркс“-гр.Смолян!“, областният управител отбеляза, че по случай юбилея са били планирани редица мероприятия и грандиозни тържества, но пандемичната обстановка ги е осуети. 

    „Скъпи абитуриенти, междучасието свърши, най-важният час предстои – час, за който се готвихте години! Сигурен съм, че сте добре подготвени за този най-важен етап от вашия живот – на професионално, семейно и личностно реализиране!“, каза в заключение Славов, пожелавайки успех и на добър час.

    Музикални поздрави към абитуриентите и гостите отправиха ученици от училището.  Прекрасен финал на тържеството беше поставен с хоро под съпровода на непреходната родопска музика в изпълнение на талантливи ученици от оркестъра на Професионалната гимназия по икономика.

    СмолянБГвести

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини