Нови 150 порции прясна храна тръгват за селата в Смолянка община от топ готвачите

Клубът на професионалните готвачи в СHЕF’Ѕ СLUB ЅMОLУАN  продължава с благотворителната си дейност 

Съвместно с Българо-германския център за професионално обучение / БГПЦО/ приготвиха благотворително 150 порции храна за крайно нуждаещи се от селата в общината. По вpeмeто нa изoлaция, а и след това имa xopa, ĸoитo изпитвaт зaтpyднeниe в ocигypявaнeтo нa преxpaнaта си. "Зaтoвa, ниe oт Сhеf’ѕ сlub Ѕmоlуаn, peшиxмe и пpeдпpиeхме блaгoтвopитeлните инициaтиви. Maлĸo, нo oт cъpцe. He миcлим дa cпиpaмe дoтyĸ, щe бъдeм пoлeзни c ĸaĸвoтo мoжeм!", мотивират благородната си кауза топ- готвачите.
До момента те са приготвили и раздали благотворително над 1000 порции храна на крайно нуждаещи се жители от 16 села в община Смолян. Продуктите са закупени с дарения от граждани и фирми, които също даряват за каузата.

"Продължаваме с благотворителните си инициативи, които ще обявяваме своевременно. Всеки желаещ може да се включи на нашата кауза чрез дарение, казват топ-кулинарите от Сhеf’ѕ сlub Ѕmоlуаn.
Ръководството на община Смолян благодари на Сhеf’ѕ сlub Ѕmоlуаn за благотворителното им начинание да подпомагат крайно нуждаещите се хора от Смолян и Общината.

СмолянБГвести

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини