Елизабет Хърли, Джон Клийз и Келси Грамър в коледна комедия

Елизабет Хърли, Джон Клийз и Келси Грамър ще участват във филма „Father Christmas Is Back“, семейна комедия, снимките на която започват в Йорк, Великобритания. Режисьори ще са Филип Мартинес, работил с Хърли по трилъра „Виктор“, и Мик Дейвис („Модилиани“). Сценарият е дело на Дейвид Конъли, Хана Дейвис Лоу и Дилън Коркоран.

Каролайн Кристмъс (в ролята е Натали Кокс) e обсебена да контролира всички около себе си. Тя не иска нищо повече от това да прекара перфектна Коледа със сестрите си в своето пищно имение в провинцията. Всичко трябва да е съвършено, защото преди много години баща им е напуснал семейството именно на 25 декември. 

Но по Коледа се случват чудеса. И така в навечерието на празника техният отдавна изгубен баща пристига в имението, заедно с новата си приятелка. Това поставя началото на истински хаос. След поредица премеждия и недоразумения Каролайн разкрива отдавна погребана семейна тайна. Може ли все пак семейството да празнува Коледа заедно? 

Клийз ще е в ролята на дядо Коледа, а в актьорския състав са още Талула Райли, Крис Маршал, Каролин Куентин, Ейприл Боулби, Рей Фиърон и Наоми Фредерик.

Източник: cinefish

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини