Акцентите по National Geographic през октомври

Пресушаване на океана, сезон 3 (10 еп. x 60 мин.) 
Четвъртък, 15 октомври @ 22:00 ч.
Премиера през октомври

  „Пресушаване на океана” се гмурва в дълбините на непознатото. Тази наистина епична и оригинална поредица, пренася подводните приключения и изобразяването на науката в съвсем нова ера. С помощта на амбициозни откривателски дейности, напредък в научните изследвания и иновативни технологии, историята и природознанието ни отвеждат по-близо до разкриването на скрити доказателства за най-удивителните подводни загадки, които виждаме от нова перспектива. 

Спасителен отряд в ада, сезон 5 (8 еп. x 60 мин.) 
Понеделник, 12 октомври @ 21:00 ч.
Премиера през октомври

Героите от „Спасителен отряд в ада” се изправят пред още една сурова зима и нови изпитания. За да се справят и да оцелеят, те трябва да изградят нови партньорства и да изследват нови територии. Не е лесно обаче, когато си свикнал ти да си шефът, а е време новото поколение да поеме щафетата в битката със заледените пътища.

Летищна сигурност, сезон 6Б (4 еп. x 60 мин.) 
Понеделник, 26 октомври @ 23:00 ч.
Премиера през октомври

Втора част на този сезон представя едно от най-големите летища в Латинска Америка: „Гуарулюс” (Guarulhos) в Сао Пауло, Бразилия. Полицията е нащрек. Основните предизвикателства са незаконната имиграция и трафикът на кокаин. От тайни отделения и погълнати капсули до фалшиви документи, служителите на реда работят 24/7, за да защитят границите и да спрат престъпниците своевременно. Наблюдавайте работата им иззад кулисите.

Създаване на райски остров (3 еп. x 60 мин.) 
Неделя, 11 октомври @ 23:00 ч.
Премиера през октомври

Заснета в продължени на две години, от полагането на основите до тържественото откриване, това е удивителната история на пълната трансформация на един изоставен индустриален остров в луксозна дестинация. В борба с изолацията, екстремното време и безпощадните срокове, екипите, изграждащи рая, трябва да работят нощ и ден, за да завършат навреме този невероятно амбициозен проект.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 28.10.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Отнасяйте се с повече търпение към хората и нещата, които не са по вкуса ви. С такт и добро желание със сигурност ще постигнете повече, в противен случай ще си създадете напрежение и няма да постигнете целите си. Приятел ще ви предложи идея, което ще ви амбицира, но и затрудни.
28 окт 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Днес бъдете добронамерени към по-низшестоящите от вас, не знаете кога ще имате нужда от услугите им. Не е изключено незаетите да имат късмет през този ден и да си намерят подходяща работа. Общуването ви с приятели ще бъде особено приятно.
28 окт 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Следете внимателно какво се случва около вас и преценете кога да се включите с активни действия. Не допускайте обаче превръщането си в обикновени наблюдатели на събитията, тъй като имате много възможности и ще е жалко ако не ги осъществите. Наложете си да не се занимавате с работа, която не е наложителна за дадения момент и се постарайте да се съсредоточите върху най-важното. Предстоят ви добри новини в личен план.
28 окт 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Ако разнообразите деня си с пътувания и други приятни занимания, ще обновите духа, здравето и психиката си. Общуването ви с хора, с които ви е приятно да бъдете, ще се отрази и на работата ви, по косвен или пряк начин. Равновесието може да бъде постигнато, стига то да не е в противоречие с чувството ви за свобода.
28 окт 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Днес ще постигнете голям делови успех, който ще затвърди положението ви на работното ви място. Имате основания за радост, но не бива да забравяте и за следващата си стъпка, която може да се окаже решаваща. Харчете разумно, не купувайте излишни вещи.
28 окт 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Ще търсите нови форми за изява на талантите си, преминавайки през деня в забързано темпо. Ще получите известия, които ще ускорят процесите в живота ви. Запознанство или утвърдена връзка ще ви създаде приятни емоции. С внимание ще се отнесете към проблемите на близък човек и ще му помогнете да ги преодолее.
28 окт 2020

Хороскоп за Везни

Везни
В професионален план денят е прекрасен и на мнозина им предстои служебно повишение. Ако сте безработни днес имате много добри шансове да промените това положение. Бъдете упорити и настоятелни. Със сигурност ще успеете.
28 окт 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Изразете доброто си отношение към хората, с които общувате и делата ви ще се подреждат така, както ги предвиждате. С настроение ще разгърнете сили в много посоки, което неминуемо ще се отрази на живота ви. Не сте от хората, които чакат на готово и днес ще го потвърдите отново.
28 окт 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще откриете перспектива за себе си в разработването на нов проект и акуратно ще се захванете с него. Без да губите време, ще направите нужните проучвания и ще намерите хората, с чиято финансова подкрепа ще го реализирате. Отношенията ви с постоянния партньор са променливи, проявете повече активност и не чакайте наготово решенията му.
28 окт 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Ще фокусирате върху себе си вниманието на много хора, което ще повдигне и без това високото ви самочувствие. Лесно ще създавате нови приятелства и връзки. Работата ще ви отрезви, налагайки ви строг и делови подход към текущите ви задачи. Не се щадете, когато трябва да покажете готовност за взаимопомощ.
28 окт 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще защитите позицията си по въпроси, касаещи бизнеса, финансите и не на последно място личния ви живот. Ще работите по осъществяване на програмата си и по-малко ще се съобразявате с мнението на другите. Но ще ви се наложи да проявите разбиране и към обща тема, зачитайки и мнението на партньорите си.
28 окт 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Предприемате рискована операция, но сте силно убедени в успеха си. Ще сполучите, ако не действате прибързано и не правите непременно онова, което сте решили. Много биха ви помогнали съветите на близки и колеги, особено на онези от тях с повече опит. Мислете в перспектива, а не единствено в настоящето, това ще ви помогне да вземете правилното решение.
28 окт 2020
Последни новини