Акцентите по National Geographic през октомври

Пресушаване на океана, сезон 3 (10 еп. x 60 мин.) 
Четвъртък, 15 октомври @ 22:00 ч.
Премиера през октомври

  „Пресушаване на океана” се гмурва в дълбините на непознатото. Тази наистина епична и оригинална поредица, пренася подводните приключения и изобразяването на науката в съвсем нова ера. С помощта на амбициозни откривателски дейности, напредък в научните изследвания и иновативни технологии, историята и природознанието ни отвеждат по-близо до разкриването на скрити доказателства за най-удивителните подводни загадки, които виждаме от нова перспектива. 

Спасителен отряд в ада, сезон 5 (8 еп. x 60 мин.) 
Понеделник, 12 октомври @ 21:00 ч.
Премиера през октомври

Героите от „Спасителен отряд в ада” се изправят пред още една сурова зима и нови изпитания. За да се справят и да оцелеят, те трябва да изградят нови партньорства и да изследват нови територии. Не е лесно обаче, когато си свикнал ти да си шефът, а е време новото поколение да поеме щафетата в битката със заледените пътища.

Летищна сигурност, сезон 6Б (4 еп. x 60 мин.) 
Понеделник, 26 октомври @ 23:00 ч.
Премиера през октомври

Втора част на този сезон представя едно от най-големите летища в Латинска Америка: „Гуарулюс” (Guarulhos) в Сао Пауло, Бразилия. Полицията е нащрек. Основните предизвикателства са незаконната имиграция и трафикът на кокаин. От тайни отделения и погълнати капсули до фалшиви документи, служителите на реда работят 24/7, за да защитят границите и да спрат престъпниците своевременно. Наблюдавайте работата им иззад кулисите.

Създаване на райски остров (3 еп. x 60 мин.) 
Неделя, 11 октомври @ 23:00 ч.
Премиера през октомври

Заснета в продължени на две години, от полагането на основите до тържественото откриване, това е удивителната история на пълната трансформация на един изоставен индустриален остров в луксозна дестинация. В борба с изолацията, екстремното време и безпощадните срокове, екипите, изграждащи рая, трябва да работят нощ и ден, за да завършат навреме този невероятно амбициозен проект.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини