Заради водния проект затварят частично или цялостно няколко улици в Смолян, Райково и Устово

Изображение 1 от 2

    Във връзка с изпълнението на „Интегриран воден проект на агломерация град Смолян“, съгласно договорните условия на ФИДИК-червена книга, „ВиК“ ЕООД – гр. Смолян, съобщава, че в следващите няколко дни предстои цялостно затваряне или въвеждане на ограничен достъп до няколко улици в кварталите Смолян, Райково и Устово.

    Така утре - 6 октомври цялостно ще бъде затворена ул. "Коста Аврамиков"  от ул. "Васил Левски" / в близост до ул. "Поп Нико"/ до ул. "Тома Садукей" и ул. "Славееви гори". Ограничението важи за времето от 9 до 17 часа. От 7 октомври до 17 ноември същата отсечка ще е с ограничен достъп. Ограничен достъп ще има и по ул. "Тракия" от  1+368 км на III-866 /кръстовището от главния път посока складовете на ЕТ „Асен Асенов“/  до км 1+551 на III-866 за времето от 6 октомври до 17 ноември. От утре до 17 ноември цялостно се затваря и ул. "Кольо Фичето", като обход е предвиден по ул. "Дичо Петров". Улица "Александър Стамболийски" от номер 20 до номер 27 също цялостно се затваря от 6 до 21 октомври. За същото време - 6-21 октомври се затваря и ул. "Илия Белковски" от номер 31 до 41. Цялостно се затваря и ул. "Хаджи Христо Попгеоргиев" от ул. "Димитър Македонски" до ул. "Атанас Беров"  за времето от 6 до 21 октомври. 

    При следващите етапи от изпълнението на проекта, когато ще е нужно затваряне или ограничаване на достъпа до улици, това ще бъде своевременно обявявано.  
    Приканваме ви да пътувате внимателно, като се съобразявате с временната сигнализация за организация на движението!
    Предварително се извиняваме на всички жители и гости на град Смолян за създаденото неудобство! Надяваме се на вашето разбиране, толерантност и търпение, казват от "ВиК"

    СмолянБгвести

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини