Пампорово се подготвя за зимен сезон в условията на коронавирус

Изображение 1 от 4

    Пампорово се подготвя да посрещне предизвикателствата на новия зимен сезон, инвестирайки в дигитални услуги, които да гарантират безопасност в ски зоната и хотелите.

    Първа стъпка от проекта за дигитализация в курорта и инвестиция за безопасност в Пампорово е внедряването на нова платформа за предварителна директна онлайн покупка на лифт карти и ски услуги през уеб магазин.

    Стартира нова програма за деца и младежи от 12 до 18 години, която ще включва лифт карти и ски услуги на преференциална цена от 49 лева. Нов атрактивен продукт в продажба ще бъде лифт карта със ски оборудване, при който клиентът реално ще заплаща стойността на лифт картата и ще получава в добавка оборудване на символична цена.

    Продължават подобренията в ски зоната по обработка на ски пистите и системата за изкуствено заснежаване. За удобство на скиорите се подсилва безжичната връзка в Wi-Fi точките в двете ски зони. В отговор на търсенето от туристите в курорта се предлагат и алтернативни програми на открито като зимни преходи със снежен гид и снегоходки, моторни шейни до връх Перелик и конна езда в обособена зона и други.

     

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Ма
      Мартин
      1 0
      12:23, 13 окт 2020
      Никога повече на ски в скъпото и снобарско Пампорово! Хигиената е нулева там!
    Последни новини