В Италия Смолянско сдружение представи възможности за туризъм на хора с увреждания

Изображение 1 от 2

    Сдружение „Екосвят Родопи“ взе участие в едно от най-грандиозните международни туристически изложения в Европа от началото на пандемията – TTG Travel experience 2020 в Италия. Провеждан от 14 до 16 октомви в Римини, панаирът носи мотото “ Пълен рестарт за туризма!“. 

    Екосвят Родопи представи проект Access to Heritage (Достъп до Наследство) финансиран по програма ИНТЕРРЕГ Гърция-България 2014-2020, съфинансирана от участващите държави.

    Тазгодишното изложение е едно от малкото в Европа, които се провеждат физически, при спазването на всички изисквания за безопасност за изложители и посетители. В TTG Travel Experience 2020 участват повече от 300 представители на фирми и организации от сферата на туризма от цял свят.

    Темата, която бе презентирана на щанда на проекта бе специфична, но същевременно породи сериозен интерес и доведе публика, тясно работеща в сферата хора с увреждания и достъпна среда за тях. В трите дни от изложението щандът ни бе посетен от представители на туристическия бизнес, туроператори и агенции, неправителствения сектор и фирми, както и индивидуални посетители, заинтересовани от темата. 

    Проведени бяха редица работни срещи, на които бяха създадени ценни връзки и контакти за потенциално бъдещо сътрудничество. 

    СмолянБГвести

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини