Ден 103: Омлет и самолетчета за Каракачанов

На площад "Независимост" в София завърши 103-тата вечер на антиправителствени демонстрации. Основните искания продължават да са оставките на премиера Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев

По традиция протестът беше насрочен за 19 ч, но хората започнаха да се събират около 19:50.

Малко преди 21 ч. протестиращите се насочиха към сградата на Министерството на отбраната, за да „сготвят омлет”, а малко след това и яйцата полетяха към военното министерство.

“Ще сготвим един омлет пред министерството на отбраната, защото Каракачанов попита вчера наш познат, абе ти ли си народа. Да, Каракачанов, всеки един от нас е народа, каза Хаджигенов преди протестът да тръгне.

Протестиращите бяха приготвили и колекция от макети и играчки на самолетчета и военна техника, която да дадат на министъра на отбраната. “Събрали сме голямо въоръжение и да ги занесем на човека, който си играе по цял ден с танкове и самолетчета”, обясни Арман Бабикян.

Бабикян обърна внимание, че премиерът Бойко Борисов нареди страната да бъде блокирана при едва няколко случая на коронавирус, а сега не смее да вземе мерки, когато болните са хиляди.

“Да не би някой да го обвини, че задушава протестите. Не се притеснявайте, не можете да излезете на глава с нас.”, каза Бабикян.

Източник: offnews

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    Ко
    Когато фактите говорят.....
    9 -6
    08:02, 20 окт 2020
    100 протестиращи пияндурници и наркомани били народа!?
    Народът си казва тежката дума, когато се провеждат избори, а не чрез яйца, домати, ковчези и бесилки.
    Всички социологически агенции, без изключение сочат, че ГЕРБ е първа политическа сила и ще спечели парламентарните избори през Март.
    Доказа го и смазващата победа на Борисов на частичните избори преди две седмици в 18 общини, където всички останали партии и кандидати, общо не успяха да съберат една четвърт от гласовете за ГЕРБ.
    • И сега ги има. Факт. Затова България загива
    • Мн
      Мнозинството
      4 -3
      09:07, 20 окт 2020
      От народа лицемерничи. И насреща от властта получава - същото
    • Фа
      Фактите говорят и друго
      2 0
      17:58, 20 окт 2020
      Че такива като тебе смеят да говорят.Народът гладува и когато му прекипи,социологически агенции няма да има,ще има всенародна смазваща победа.Кого лъжеш,че животът в България е нормален,да нямаш чекмеджета и гардероби,подлого герберска?
  • 2
    Ко
    когато фактите говорят
    4 -3
    11:08, 20 окт 2020
    *****************-еднокнижник е в паника.
  • 3
    🇧🇬
    🇧🇬
    5 -4
    12:44, 20 окт 2020
    Ясно е, че Шайката приключва. Гърбавите си заминават.
Последни новини