Групови и индивидуални отличия за гимнастичките на „Калия“ от Международен турнир в Пазарджик

Изображение 1 от 6

    Редица призови места заеха състезателките на хасковския клуб по художествена гимнастика „Калия“ в Международен турнир „Диляна прима“, провел се вчера в зала „Васил Левски“ в Пазарджик. Хасковските състезателки участваха в категорията масов спорт и в индивидуалната надпревара.

    Три от груповите изпълнения на младите гимнастички с треньор Ася Бакалова бяха класирани на първи места. Златни медали получиха танц „Барби“ с 10 деца, танц „Шакира“ с 6 деца и танц „Таки Таки“ със 7 деца.

    5 от хасковските гимнастички заеха призови места и в индивидуалната надпревара. Първо място зае Ева Анастасова (2013 г.) на изпълнения без уред. Златен медал заслужи и Деница Димитрова (2011 г.) също на без уред, а на въже е втора. Мария Петкова (2010 г.) е втора на без уред и пета на въже. Връстничката й Иванна Стоянова зае две трети места – на без уред и на въже. Две трети места зае и Жансет Борисова (2009 г.), също на без уред и на въже. Връстничката й Ипек Мюмюн се класира на четвърти места на без уред и въже.

    В надпреварата участваха общо 28 деца от хасковския клуб. От ръководството на тима отчетоха като много успешно представянето на всички деца.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини