Три катастрофи на фаталния 13 ноември - петък. При едната кола се обърна под пътя

На 13.11.2020г. около 14:25 часа на път III-8683 /Смолян-Смилян-Арда/ при км 12+400, лек автомобил "Мерцедес Ц270" със смолянска регистрация, собственост на 42-годишен мъж от с.Арда, управляван от 19-годишния М.К. от с.Арда, на лява крива излиза извън пътното платно и се преобръща под пътя. При катастрофата е пострадал водачът, който е с комосио. Пострадал и пътуващия в автомобила 15-годишен младеж, който е с травми в областта на 7 и 8 гръден прешлен. Двамата пострадали са без опасност за живота. Ползвани са обезопасителни колани. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при ОДМВР и РУ-Смоля Извършен е оглед и е образувано досъдебно производство. Причините за катасрофата са в процес на изясняване.

На 13.11.2020г. около 10:25 часа в гр.Смолян, ул."Родопи" до №128, лек автомобил "Хонда ЦРВ" със смолянска регистрация, собственост и управлявана от 29-годишния А.Х. от гр.Рудозем, поради отвличане на вниманието, се удря в спиращият пред него лек автомобил "Ситроен Ксара" със смолянска регистрация, собственост и управляван от З.В. на 59 години от гр.Смолян. При катастрофата е пострадала пътуващата в лекия автомобил „Ситроен“ 55-годишна смолянчанка, която е с натъртване в областта на гръдния кош, без опасност за живота. Ползвани са обезопасителни колани. Произшествието е посетено от екип на „Пътна полиция“ и е взето отношение по Закона за движение по пътищата.

На 13.11.2020 г. около 16:40 часа на път SML 1085 /Барутин-Црънча/ при км 1+000 лек автомобил марка "БМВ 520 I" със смолянска регистрация, собственост и управляван от 40-годишния КД. от с.Црънча, общ. Доспат, на лява крива губи контрол над автомобила и удря насрещно движещия се лек автомобил марка "Мерцедес GL 550" със софийска регистрация, собственост и управляван от М.А. на 39 години от гр. София. При катастрофата са постраали двамата водачи на автомобилите, които са получили контузни рани по тялото, без опасност за живота. Ползвани са обезопасителни колани. Произшествието е посетено от екип на „Пътна полиция“ и е взето отношение по Закона за движение по пътищата.   
 

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини