Деца в неравностойно положение от община Девин получиха нови лаптопи

    Кметът на община Девин Здравко Иванов връчи компютри, дарени от фирма "Джейбоксерс"- София, на ученици с проблеми при обучение в електронна среда, поради липса на устройства.
    "Обучението е най-важният фактор за развитието на един човек и, като отговорни хора, е необходимо да направим всичко възможно то да продължава напред, независимо от външните фактори. Желая ви много успехи, много здраве, не спирайте да вярвате в себе си и да следвате мечтите си! Не забравяйте, че човек може да бъде всичко, което пожелае! Весели празници!" - Това пожела на младежите кметът Здравко Иванов.
    Учениците в СУ "Хр. Ботев"-Девни Красимира Сакалийска - 10 кл., Върбина Кескинова - 11 кл., Муххамед Али-с.Грохотно- 11 кл., Георги Петров 7 кл. и Сюзан Митева- 12 кл. получиха своя коледен подарък, дарен от фирма "Джейбоксерс" - град София с управител Кирил Юруков.
    Фирма "Джейбоксерс" реши да направи това дарение за децата, мотивирано от дарението на кмета Здравко Иванов, по-рано тази година, който предостави с лични средства пет компютъра на деца от община Девин със затруднение в процеса на обучение в електронна среда. Когато управителят на фирмата Кирил Юруков вижда ученик от с.Брезе с дарен компютър, той решава да направи същото и за други  деца и така до днес. "Доброто трябва да се предава нататък, особено подпомагането на обучението във времена на пандемия. Всяко дете заслужава добро образование", споделя той.
    Ръководството на община Девин искрено благодари на Кирил Юруков за щедростта, съпричастността и топлата постъпка.

     

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини