„Властелинът на пръстените“ леко открехнат - с най-ужасяващото зло в сериала за $ 1 милиард

Феновете чакаха стоически в продължение на 3 години, откакто Amazon обяви, че е придобил тв правата на LORD OF THE RINGS, за да добият представа какво предстои в Средната земя. TheOneRing.net се сдоби с вътрешна информация, която надлежно провери, за да открехне леко завесата за първия сезон на сериала, чието начало е анонсирано още тази година.

Зрелището е за един милиард долара, като поредицата „Властелинът на пръстените“ на Amazon Studios за първи път извежда

Тази величествена и спираща дъха драма се развива хиляди години преди събитията в „Хобит“ и „Властелинът на пръстените“. Тя ще върне зрителите в епоха на велики сили, в която царства се издигат до слава, преди да паднат в разруха.

Неочаквани герои излизат на преден план, надеждата виси на възможно най-тънката нишка, а най-страховитият злодей, роден от писалката на Толкин, заплашва да покрие в мрак целия свят.

Иначе сериалът започва с период на относително спокойствие, за да проследи група от герои - както познати, така и нови, докато им се наложи да се сблъскат със зловещата и очаквана със свито сърце поява на невиждано зло в Средната земя.

От най-тъмните дълбини на Мъгливите планини, до величествените гори на столицата на елфите Линдон, до блестящото и неотразимо островно кралство Нуменор, до най-отдалечените краища на картата - тези царства и герои ще създадат наследство, което ще живее дълго след тях.

Слухове тръгнаха още откакто Amazon и Tolkien Estate обявиха новото си сътрудничество. Ранните съобщения бяха, че ще се проследи историята на младия Арагорн, но тази стратегия се промени след сглобяването на творческия екип.

В изненадващ обрат Amazon пусна тийзър карта и видеоклип на екипажа, обявяващи Втората епоха на Средната земя, 1000 години преди събитията в „Хобит“ и „Властелинът на пръстенитет“.

Нуменор, досега само споменат във филмовите адаптации, очевидно ще бъде централно място за сериала. Понастоящем сериалът на Amazon се планира минимум за 5 сезона, всеки от тях с по 8 до 10 епизода.

Снимките на първите 2 сезона започват този месец в Нова Зеландия. И докато изпълнителните продуценти (шоурънърите) са нови и непознати за Холивуд, то фамозният испански режисьор Хуан Антонио Байона беше нает да режисира пилотните 2 части, които да зададат тона за това, което предстои след това.

Снимките им са приключили, в момента върви постпродукцията. А напрегнатото очакване тепърва ще расте.

Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини