Какво казва формата на краката за темперамента на жената

Когато мъжът харесва жена, той обръща много внимание на всички детайли от външния й вид. Във физическия й вид той търси нещата, които да му кажат каква би била връзката с нея, и избира тази, който ще му осигури здрави деца. Магическите точки от женското тяло, към които се насочва мъжкият поглед, знае се, са гърдите, талията, дупето и краката. Жените с красиви крака просто радват окото, но може да има много повече причини мъжете да са така привлечени от женските крака.

Формата на краката на жената може да покаже как тя се държи в леглото, пише BetterMe.

И така, как формата на краката й определя сексуалното поведение на жената? За да разберете това, трябва да поставите краката си много близо един до друг и да се погледнете в огледалото.

Тип А

Краката са допрени и между тях има само една празнина, започваща от глезените и завършваща малко по-високо от средата на прасците. Има доста широко разпространено убеждение, че колкото по-малко е разстоянието между краката, толкова по-комфортно ще бъде в леглото.

По правило такива жени са много нежни. Те привличат мъжете със своята нежност и женственост. Те също са срамежливи. Не обичат да поемат инициативата и искат мъжете сами да свършат цялата работа. Това може да бъде опасно за връзката, защото повечето мъже лесно се отегчават. Така че, жените с такива крака трябва да се опитват да бъдат по-активни.

Тип B

Краката се допират един до друг само на едно място, в глезените. Тези жени обичат да получават нови преживявания. Харесват елемента на играта в интимните отношения. Те са смели и приключенски настроени.

Такива жени са готови да поемат водеща роля във връзката. Но понякога прекомерната смелост може да изплаши мъжете. Ето защо тези жени трябва да се научат да се контролират.

Тип С

Бедрата са плътно едно до друго, но глезените не се допират. Жените с този тип крака обикновено са много нежни и романтични. Но ако бъдат "разпалени", те могат да се превърнат в диви котки.

Тип D

Краката се допират един до друг в горната част на бедрата, в коленете, прасците и глезените. Това е една от най-разпространените форми на краката.

Такива жени се държат естествено и традиционно в леглото. Те не обичат твърде много експерименти и предпочитат няколко от любимите си пози. Но ако партньорът им иска да опита нещо ново, те ще го подкрепят.

Мъжете харесват такива жени поради способността им да им вдъхват увереност. Освен това такива тънки крака са доста привлекателни.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини