Патриотите, „Републиканци за България“ и „Глас народен“ вече с ясни водачи в Хасково

Кандидат -депутатската листа на „Патриотична коалиция-Воля и НФСБ“ за новия Парламент от МИР-Хасково е от 16 души:Златко Костов, Христиан Митев, Кольо Парамов, Татяна Танева, Антон Попов, Николай Консулов, Таня Недялкова, Ангел Стоилов, Анка Параскова, Стоян Стоянов, Мирослав Митков, Златина Ванчева, Красимир Тодоров, Димитър Янев, Кристина Любенова, Недко Кузманов. 

 "Атака" влиза в предизборната кампания  с четиричленна листа в Хасково, с водач Павел Шопов.

„Републиканци за България“ също направиха днес регистрация в РИК-Хасково за предстоящия парламентарен вот. Водач за Хасково е: Радостина Стефанова Циркова. Следват: Димитър Димитров, Славейко Иванов, Десислав Николов, Юлияна Милева, Петър Ташев, Георги Христов, Златко Мутафчиев, Ренета Николова, Ангел Стоянов, Янко Чолаков, Тенчо Иванов, Деян Профиров, Танчо Димов, Николай Куманов и Веселин Василев.

„Глас народен“ регистрира също листа днес. Кандидати за народни представители в 45 НС са: Веселин Белевски, Божидар Колев, Светлозара Димитрова и Пламен Пеев.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Коментари в сайта (11)

  • 1
    Ам
    аман
    7 -2
    18:41, 1 мар 2021
    Тоя Кольо Паранов ми се мярна някъде. Тоя се кълнеше при Цветанка Ризова, че Турски(Балкански) Поток нямало да има, защото не бил икономически изгоден.
    • Ам
      аман
      8 -2
      18:42, 1 мар 2021
      ...Кольо П а р а м о в...
    • До
      до аман
      8 -3
      18:44, 1 мар 2021
      Турски(Балкански поток) пак не е изгоден. А този Кольо не го знам кой е.
  • 2
    Ян
    Янко Митев
    14 -1
    20:10, 1 мар 2021
    Надежда всяка тука оставете...
  • 3
    Па
    Панаетюф Теню ут Гереня
    14 -1
    20:37, 1 мар 2021
    Още га ги гледам кандидатету и мога да ф кажа, чи и една бригадирска количка кебапе и 3 кофи бира да ми дават, па няма да с пусна гласа за тях.
  • 4
    Ни
    Никой
    12 -1
    23:51, 1 мар 2021
    Боже, пази България!!!
  • 5
    Ин
    Информиран
    8 -2
    06:38, 2 мар 2021
    Златко,Златко ,що не си седя ченге,ами се навря до този боклук магарешки.
  • 6
    Ис
    Истината
    6 -1
    10:07, 2 мар 2021
    Според мен изборите са ясни още от сега, горе долу ще се получат резултатите, от предварителните проучвания, с малки изключения, независимо колко ще гласуват и за кого, статуквото-мафията ще победи!?! На мен лично, ми е много интересно, какво ще стане, веднага след обявяването на резултатите от изборите, имам чувството, че и статуквото-мафията, се притеснява от това!?! Дали пък, „Левът наш Балкански“, няма да се пробуди!?! Ха дано, ама на дали, защото ако не се пробудим и сега, това ще е краят, КРАЯТ!!!
  • 7
    Тъ
    тъпи кауни
    3 -2
    14:00, 2 мар 2021
    Тези листи са съставени от профани гладни за власт, като прасе за помия , без да имат и представа за реалната действителност, че нямат никакви шансове да попаднат в парламента. Всички със или без свое съгласие и разбиране , помагат да се запази статуквото , като разпиляват гласове , от общата опозиция. От това печели само мафията и то именно с тяхна помощ. Дали го осъзнават или не , но болните им амбиции и незадоволено его , налива вода в мелницата на "Чекмеджиан , Буда " за да продължава да краде и пълни шкафчето с пачки евра, а простия и тъп народ да живее в мизерия и бедност. Ако искаме да променим сегашната ужасяваща действителност, трябва всички да се обединим " всички заедно за промяна", иначе спомнете си за хан Кубрат и снопа пръчки. Пръчките лесно се чупят една по една.
    • Не
      Недоволен
      1 -1
      15:12, 2 мар 2021
      Е хайде изплюй камъчето и кажи за кой да гласуваме, че да не ни се разпилее гласът напразно. Кажи да се посмеем малко.
    • До
      до недоволен
      3 0
      15:35, 2 мар 2021
      Много си прав бате. Няма за кого да гласуваме. На времето синът на Радой Ралин, Кин Стоянов написа: " В България хората се делят на два вида - Лапачи и Зяпачи. Лапачите лапат като за последно без да се притесняват дали ще се задавят. Зяпачите плюят по тях и чакат да изпадне някой лапач в немилост , та да се докопат те до трапезата и да започнат лакомо , лакомо да лапат и те , докато и тях ги изхвърлят от трапезата. Това е българинът. Какъвто народът такива му и политиците. Няма защо да се оплакваме политиците ни са функция на избирателите. Господ да е на помощ на Майка България.

Още новини

Последни новини