Студентът по право Добромир Зафиров: В общонационалната представителна институция са нужни професионалисти!

Студентът по право в юридическия факултет на СУ "Св.Климент Охридски" Добромир Зафиров подкрепя кандидата за народен представител Гергана Кръстева. Добромир е граждански активен млад човек, владеещ два езика, а най-скорошната му публикация в специализирано научно издание за юристи е на тема "Справедливостта".

"Познавам г-жа Кръстева като председател на Общинския съвет в Димитровград и смея да твърдя, че тя винаги е подкрепяла младите таланти на града. Когато съвместно с община Димитровград инициирах Национална младежка литературна конференция, тя бе един от хората, които застана зад този проект и подкрепи идеята четиридесет пишещи младежи от цяла България да дойдат да покажат таланта си в нашия град. 

Като студент по право аз считам, че именно в българския парламент, в общонационалната представителна институция е нужен професионалист, който да е юрист, тъй като основната функция на парламента е законотворческата. Вярвам, че в Народното събрание г-жа Кръстева ще работи в интерес на цялата нация, но най-вече в интерес на младите хора, жителите на нашия регион и на нашия град.", казва в интервю студентът по право Добромир Зафиров.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Последни новини