Катя Панева е член на здравната комисия към НС и днес ще изслушат здравния министър проф. Костадин Ангелов

Депутатът от Димитровград Катя Панева, която е част от парламентарната група на Демократична България и е член на здравната комисия към 45-тото народно събрание, днес ще присъства на първото заседание на комисията.

Здравната комисия се събира за първото си заседание днес от 15.30 часа. Дневният ред на комисията, чиито председател е д-р Александър Симидчиев от ПГ на "Демократична България", ще гласуват вътрешните правила на комисията и след това те ще изслушат здравния министър проф. Костадин Ангелов за това, как се управлява пандемията. Очаква се членовете на комисията да дадат предложения за разглеждане и на други въпроси на днешното първо заседание.

Катя Панева обяви във фейсбук страницата си преди дни, че ще бъде част от тази комисия с думите:

Приятели, изключително съм щастлива и развълнувана да споделя с вас, че съм избрана за член на комисията по здравеопазване в Народното събрение! За мен е чест, че д-р Симидчиев ще е председател на комисията. Той е ерудит, който не се нуждае от допълнително представяне!
Създател съм и председател на фонд "Ин витро" в Димитровград. Моята кауза за решаването на репродуктивните проблеми на българските семейства продължава на друго ниво!
Благодаря ви, че ми дадохте възможност да представлявам нормалните хора в парламента на Република България и да помагам със знанията и уменията, които имам!

- Поради разразилите се страсти в парламента днес в късния следобед първото заседание на здравната комисия се отложи за следващата сряда!

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини