Туристическата камара в Бургас настоява за среща с министър Балтова за осигуряване на летния сезон

Представители на Туристическата камара в Бургас настояват за среща със служебния министър на туризма Стела Балтова, на която да бъдат обсъдени спешни мерки за осигуряване на нормален туристически сезон в условията на криза.

Изразяваме надежда, че поставените от камарата проблеми за спасяване на сезон "Лято 2021", както и предложени решения ще са приоритетни в работата на министерството, въпреки краткия двумесечен срок на работа, посочват от туристическия бранш в Бургас. От там са изпратили поздравителен адрес до Балтова по повод встъпването й в длъжност като министър на туризма в служебното правителство. В адреса ръководството на Търговската камара пожелава на министър Балтова настойчивост в спасяването на туристическия летен сезон.

Поемането на министерство на туризма от министър Балтова е в труден момент за българския летен сезон и всички надежди са отправени към новия кабинет за мъдра дипломация и решителни действия в полза на българското Черноморие и лято 2021, казаха от камарата в Бургас.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини