Европейската агенция по лекарствата одобри по-дълго съхраняване на ваксината на "Пфайзер" в хладилник

Европейската агенция по лекарствата препоръча времето за съхраняване на ваксината на "Пфайзер"/"Бионтех" в обикновен хладилник да бъде удължено от пет на 31 дни, съобщи Ройтерс.

Това улеснява много транспортирането и съхраняването на ваксината в района.

Промяната важи за неотворени флакони.

Преди препоръката е направена оценка на допълнителни данни от изследвания, предоставени от "Пфайзер" и "Бионтех".

Американските здравни власти одобриха през февруари съхраняването и транспортирането на ваксината в обикновен хладилник при температура 2 - 8 градуса Целзий за период до две седмици вместо твърде ниските температури от минус 80 до минус 60 градуса Целзий, изисквани първоначално.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Си
    Симеонов
    1 0
    12:19, 18 май 2021
    Маските започват да падат!
    „Китайската лаборатория по биология във Ухан е част от Glaxosmithkline, която (случайно) принадлежи на Pfizer!“ този, който прави вирусната ваксина, която (случайно) е пусната в биологичната лаборатория в Ухан и (случайно) е финансирана от д-р Fauci, който (случайно) рекламира ваксината!
    „GlaxoSmithKline се управлява (случайно) от финансовия отдел на Black Rock, който (случайно) управлява финансите на Open Foundation (Фондация Soros), която (случайно) управлява френската AXA!
    „По случайност Сорос притежава германската компания Winterthur, която (случайно) построява китайска лаборатория във Ухан и е закупена от германския алианс, който (случайно) има Vanguard като акционер, който (случайно) е акционер на Black Rock, който (случайно) ) контролира централните банки и управлява около една трета от глобалния инвестиционен капитал.
    Black Rock също (случайно) е основният акционер на MICROSOFT, собственост на Бил Гейтс, който (случайно) е акционер на Pfizer (който – помните ли? Той продава чудодейна ваксина) и (случи се) сега е първият спонсор на СЗО!
    Сега разбирате как мъртъв прилеп, продаван на мокър пазар в Китай, е заразил ЦЯЛАТА ПЛАНЕТА! „
Последни новини