Недялко Славов:"Работих с любов към региона,желая на новия областен управител успех! "

Със свое решение от днес, служебното правителство ме освободи от длъжността областен управител на област Смолян и назначи на поста Стефан Сабрутев,написа в фейсбук профила си Недялко Славов.
Г-н Сабрутев ще встъпи официално в длъжност на 20.05.2021 г. в 9.00 часа!
Предавам поста с чувство на удовлетворение! Работих с любов към региона и не съм губил ден в излишни действия и страсти!
Съдбата ни изправяше пред тежки предизвикателства-пандемията от COVID-19, природата неведнъж ни поставяше сериозни изпитания и бедствия от всякакво естество, но всичко това ни сплотяваше и показваше колко е важно да се обединяваме и действаме в синхрон!
Постигнахме много в образованието като водещ наш управленски приоритет, инвестирахме много в инфраструктура, работихме в диалог с всеки, търсейки консенсус и осигурявайки спокойствие и сигурност!
Благодаря на политическия си екип, заместник-областните управители и екипа на Областна администрация, изграден от професионалисти и почтени експерти, с които реализирахме успешно ключови политики и важни проекти!
Благодаря на политическото ръководство на ГЕРБ, на премиера Бойко Борисов и министрите от кабинета му за добрата връзка и заинтересованост към проблемите на региона!
Благодаря на ръководителите на държавни институции в областта, с които работихме в добро взаимодействие и грижа към региона!
Благодаря на семейството си за подкрепата и търпението! Те приемаха със смирение моята отдаденост към работата и мълчаливо преминаваха през дискомфорта, който поста ми им създаваше в повечето случаи!
Благодаря на всички за подкрепата и градивната критика!
Моля за прошка, ако някой съм накърнил или обидил! В никакъв случай не е било злонамереност от моя страна!
Желая на новия областен управител успех! Надявам се да има приемственост във важните проекти за областта и декларирам готовност от своя страна, за да я осигуря! Сигурен съм, че с помощта на институциите и изборната администрация ще се справи с организацията и провеждането на честни и прозрачни избори през юли! Пожелавам му с работата си да оправдае надеждите на родопчани и изпълни възложеното му от правителството, което представлява!
Благодаря на всички, за мен бе огромна чест да бъда областен управител на този неповторим регион, населен с будни и мъдри хора!
 
 
Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини