Нови сезони на "Война на световете" и "Скорпион" по FOX

Война на световете, сезон 2
Премиера: 4 юни от 21:00 ч.
Излъчване: Всеки петък от 21:00 ч. (два епизода)
Времетраене: 60 мин.
Жанр: Драма/Научнофантастичен

Във втори сезон на „Война на световете“, след поредица от жестоки загуби, оцелелите се опитват да си отговорят на опустошителния въпрос: възможно ли е нашествениците всъщност да са хора? Очаква ги напрегната битка, в която трябва да си върнат планетата. Отчаянието и желанието за оцеляване ще накара някои от тях дори да обмислят варианта да жертват един от съмишлениците си.

Признатата от критиката продукция, чието действие се развива във Франция и Обединеното кралство, е модерен прочит на класическия роман на Хърбърт Уелс.

В ролите: Гейбриъл Бърн, Дейзи Едгар Джоунс, Леа Дрюкер, Наташа Литъл, Стефан Кайар, Адел Беншериф, Тай Тенант, Стивън Кембъл Мур, Байо Гбадамоси, Арън Хефернан и Емили дьо Пресак.

Скорпион, сезон 3
Премиера: 2 юни от 22:55 ч.
Излъчване: От понеделник до петък от 22:55 ч.
Времетраене: 60 мин.
Жанр: Драма/Криминален

„Скорпион“ е динамична драма за ексцентричния гений Уолтър О`Брайън и неговия странен, но брилянтен екип, който осигурява защита срещу заплетените, високотехнологични заплахи на нашето време. Екипът на О`Брайън включва експерта по човешко поведение – Тоби Къртис, неговата съпруга Хепи Куин – феномен в областта на механиката, както и гуруто на статистическите данни – Силвестър Дод.

Федералният агент Кейб Гало е удивен от начина, по който те обединяват изключителните си познания в областта на технологиите, за да разрешат умопомрачителни загадки. Тази чудата компания се чувства напълно комфортно един с друг, но светът и общуването извън този кръг е абсолютно неразбираем и сложен за тях. За тълкуването на му и приобщаването им към него, те разчитат на Пейдж Динийн. Тя има син вундеркинд на име Ралф, а наскоро е започнала и вълнуваща връзка с Уолтър. Тези изключителни умове са намерили идеалното работно място, на което могат да разгърнат потенциала си в разрешаването на национални кризи. Едновременно с това, те си помагат и в опитите си да се впишат в обществото. 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини