Патриотите: ДПС извърши национално предателство в Турция. Искаме прокуратурата да се самосезира!

Мустафа Карадайъ потъпка Конституцията на Република България, пишат в изявление до медиите от коалицията. Следва пълният текст:

Ние, "БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ - ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ", категорично се противопоставяме на провокациите и откровеното национално предателство, което беше извършено от лидера на ДПС Мустафа Карадайъ при посещението му в Турция. В изказването му са нарушени основни разпоредби на Конституцията на Р България и има основание за самосезиране на прокуратурата по Наказателния кодекс ОСОБЕНА ЧАСТ, Глава първа, ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ РЕПУБЛИКАТА.

Турция е нашата родина. Останахме в България след Османската империя. Тази земя (явно България) е нашата земя. Ние не сме имигранти там. Нашата борба е да защитим турската си идентичност. Да защитим нашия език, религия и обичаи. Истински.

Това научаваме от медиите, че е казал лидерът на уж българската партия ДПС Мустафа Карадайъ на своите турски домакини тези дни. Това се е случило пред благото кимане на някой си Мустафа Шентоп, назован председател на великото национално събрание.

Неслучайно наш приоритет е и цялостното отстраняване на подобни етнически политически субекти от всички процеси в България. Няма как 143 години след Освобождението на Родината ни ние да ставаме свидетели на слугинажното и официално предаване в ръцете на Ердоган и на други чужди сили, суверенитета на страната ни.

Въпросният Шентоп напомнил, че ограниченията, които съществуваха на изборите от 4 април, бяха премахнати и пожелал успех. Карадайъ пак заявил намерение за 50 хиляди гласа от Турция. При спечелени сега от ДПС в Турция два пъти по-малко. Заръката за повече гласове идва от самия Ердоган.

Ето това е резултатът от наивното или пък откровено злонамерено действие на безродните умно-красиви, "мутрите" на Мая Манолова, "мълчаливите чалгари" на Слави и ДПС. Вместо да направят разграничения по степен на демократично развитие и да допуснат гласуване в САЩ и Великобритания, но да спрат изстъпленията от Турция новите управляващи директно обслужиха ДПС и Ердоган.
Премахването на ограниченията за секции в Турция води точно до това: Ердоган иска, а Карадайъ козирува.

Въобще, за няколко седмици България окончателно влезе в плен на козируването. Така утре ще козируваме през западняците и за Македония в ЕС. Може дори и бонбон да не ни подхвърлят. А доскорошните управляващи от ГЕРБ също се равняват по новите атлантически ветрове.

Единственият начин това срутване на всякакво достойнство и морал да бъде спряно е да има сериозен патриотичен вот в българския парламент. Само така утре няма да ни се налага да търпим гей паради, педофилски прожекции, медийни фойерверки без покритие, сервилност пред чужди посолства и дивашки реваншизъм.

България има нужда от обединение, помирение, мъдрост и патриотизъм!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Източник: Haskovo.NET

Коментари в сайта (7)

 • 1
  Bu
  bulgaristan
  7 -3
  18:15, 7 юни 2021
  Прокуратурата е владение на ДПС.
  Гешев е на къса каишка от Доган и П е е в с к и.
  • Ид
   Идиоти
   4 -3
   05:34, 8 юни 2021
   се кръщават патриоти. От тези карикатури по-противни няма
 • 2
  Па
  Патреоте
  8 -4
  18:33, 7 юни 2021
  Патреоте, това е вашето изчадие. От боричкане за кокъла изтървахте анадолците.
  • Гр
   Гражданин
   5 -3
   19:28, 7 юни 2021
   Хахаха. Вместо Дпс кажете какво ще правите
   Или пак паспорти с рушвет на граждани на Северна Македония ли ще издаваме.
   Дпс ще го има винаги особено след ваши изявления. Скачени съдове
 • 3
  Ду
  Дуаня
  8 -3
  19:33, 7 юни 2021
  Валериии,Валери-с Ахмет и Волен ядете и пиете на една маса,Шкембе Войвода ви пази,а сега под вола теле търсите! Аферим,машаллах!
 • 4
  Са
  Савой
  0 -2
  08:50, 8 юни 2021
  По добре тези, отколкото партийката на истеричната Мая и отровните гейове.
 • 5
  То
  Това не се ли изтърка вече?
  0 0
  09:16, 8 юни 2021
  До кога ще се опитват да ни разделят?
  Аз съм българин, но не мисля, че разделяйки българските граждани -
  на турци, ц***** (роми), ****** и т.н. ще се постигне добър резултат.
  От римско време още е валидна поговорката - разделяй и владей.
  Не им се връзвайте на игричките - нито на ДПС, нито на "патриотите".
  Всичко е един цирк, за отвличане на вниманието от истинските проблеми -
  корупцията и ниските доходи на 80 процента от населението.
  Всичко друго е ала-бала.

Хороскоп за 13.06.2021

Последни новини