Тази вечер в "Истории извън новините" неразказани мъжки истории, в които мрънкането и оплакването са непозната територия

Тази вечер еТВ излъчва нов епизод от предаването "Истории извън новините". Ще видите неразказани истории за мъжество, достойнство и чест. Думи, които сякаш днес са се изчерпали от съдържание. Анелия Веселинова ще ви срещне с военослужещи от 101-ви алпийски полк и бивши граничари в една непоказвана светлина. Защо мъжете, които не са били в казарма, мрънкат при най-малката трудност, а младежите са с лабилна психика. Как една жена-капитан е с по-силен характер от момчетата с фитнес-бицепси. За "сапунките" и наказанията в някогашната казарма. Трябва ли да я върнат? Какво е да убият баща ти на границата, докато служи на родината... Гледайте тази вечер по еТВ само в мрежата на ЕСКОМ от 18.30 часа. След 20.30 часа в сайта СмолянБГвести в секция мултимедия.

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Sd
    sdf
    3 0
    10:19, 21 юни 2021
    Мой приятел се обеси в казармата, не издържа на тормоза , стига вече с това връщане на казармата ,
    не знаете какво си пожелавате. Вместо това наблегнете на образование, физическо възпитание , култура , направете спорта по достъпен ( не да се наливат пари в джоба на Стъки и Кралев), направете залите безплатни за хора под 18 годишна възраст, забранете телефоните в училище.
    • Ре
      репортер
      1 0
      13:20, 21 юни 2021
      В предаването засягаме и точно тази тема за издевателствата в казармата.Опитали сме се да намерим всички гледни точки..Благодарим ви за споделеното от Вас.
  • 2
    Ич
    ИЧЕГЪРТАЙ ГЕРБ
    0 0
    06:51, 23 юни 2021
    Ами най големите изроди унищожили армията са герб. Думи на ******* ...изрода гърневси.... Професор тоя близнашкипрос летец.военен пенсионер..фелфебел..зелени чорапи и прочие герберските идиотизми на мръсните герберски комунисти. Смолянски сайтове вие сте по голяма помийна колояка от пик.
    • Из
      ИЗЧЕГЪРТАН ГЕРБ
      0 0
      07:14, 23 юни 2021
      Скрихте името на вожда ви ..тогава снимка🎃🎃🎃
  • 3
    🎃
    🎃
    0 0
    07:15, 23 юни 2021
    Аз съм за смолян ...колко пари вземате от 🎃
Последни новини