Даяна Рос с мощно позитивно послание към света - "Thank You"

"Тази колекция от песни е моят подарък за вас с признателност и любов. Вечно съм благодарна, че имах възможността да запиша тази великолепна музика по това време", казва легендарната изпълнителка. Новият й албум "Thank You" излиза тази есен от Decca Records / Universal Music Group. Заглавната песен и първият сингъл "Благодаря" са вече в стрийминг пларформите и социалните мрежи.

Песента е записана в нейното домашно студио и е мощно музикално послание за любов и задружност, което Даяна Рос отправя на своето семейство, приятели и преданат си любяща публика по целия свят, които са неразделна част от прекрасната история на живота ѝ.

Даяна Рос е съавтор и се колаборира в 13-те песни с награждавани текстописци и продуценти. "Докато чувате гласа ми, чувате сърцето ми", казва тя в посвещението към слушателите си.

Даяна Рос е живата легенда на американската музика. Обявена е за една от петте могъщи поп диви на 60-те години заедно с Дъсти Спрингфийлд, Арета Франклин, Марта Рийвс и Дион Уоруик. Започва да пее на 15-годишна възраст. Пътят към музикалната слава се отваря пред нея като солистка на The Supremes - една от най-успешните групи в историята на САЩ и една от най-продаваната момичешка формации на всички времена. Даяна Рос е една от малкото с две звезди в Алеята на славата - една като солов изпълнител и една като член на The Supremes. 

Предстоящият албум е първата нова музика, която ще чуем от Даяна Рос от над две десетилетия. Това е нейният 25-и албум след I Love You - колекция от кавъри на класически любовни песни, който излезе през 2006 година. Последният ѝ албум с оригинален материал Every Day Is a New Day е от 1999 г.

Коментари в сайта

Последни новини