Дядо прави сечено на мотоциклетист,хвърля кофа с железни предмети на пътя

74-годишен пешеходец изскочил внезапно на пътното платно в село Каялоба, изхвърлил кофа с железни предмети и в резултат на това бил счупен фарът на мотоциклет, управляван от 36-годишен. Произшествието станало около 19 часа на 26 юли. Пешеходецът бил задържан за срок до 24 часа в РУ-Кирково. Тестът за алкохол на мотоциклетиста и с отрицателен резултат. Започната е проверка по случая по чл.216, ал.1 от Наказателния кодекс за повреда и унищожаване на чуждо имущество.

Бързо производство е започнато в РУ-Кърджали за управление на автомобил след употреба на алкохол. Около 23 часа снощи в село Лясково полицейски служители проверили 68-годишен водач на „Фолксваген“. Тестът за алкохол с техническо средство отчел 1,65 промила. Отказана била кръвна проба за химически анализ. Водачът е бил задържан за срок до 24 часа в полицейското управление. 

 Екип на пожарната служба в Кърджали помогнал за пренасянето на болен човек от жилището му в областния град до медицински екип след подаден сигнал вчера в 12,45 часа.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини