Нинова: "Избори до дупка" е малко безотговорно

„Избори до дупка” – малко е безотговорно това. Особено при съвпадение с президентски избори. Не знам дали си давате сметка, но ще гласуваме три седмици подред. Това заяви Корнелия Нинова пред журналисти по повод коментар на кандидата за министър-председател от "Има такъв народ" Пламен Николов, че оттук нататък следват избори до дупка.

Тя разкри, че на Националния съвет са обсъждани времеви графици за преодоляване на кризата. 

„Аз предварително не поставям условия и бариери, за разлика от другите колеги, особено в този критичен момент. Нека оставим времето и видим къде ще отиде третият мандат, за да започнем някаква нормалност и разговори, без условия. Ние, за разлика от други партии в парламента, разбираме добре тежестта си. Ние имаме 36 депутати, не можем сами, не проявяваме високомерие, а разум и грижа да се решат проблемите на прага на есента и кризата", каза още тя.

Източник: nova

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    То
    толя
    0 0
    11:42, 11 авг 2021
    Не г-жо нинова .това е супер нагло и супер безотговорно.
  • 2
    На
    Народе???
    0 0
    14:19, 11 авг 2021
    Докато партиите на промяната разиграват шоу с водещ Слави Трифонов а партиите на статуквото гледат пляскат отстрани, служебното правителство с действието или бездействие то си оставиха цената на електроенергията да стигне рекордна цена която всички ние без значение дали гласувал или не и за кого плащаме!
Последни новини