Водачът на листата на „Демократична България” Зарко Маринов: Подадох сигнал до министъра на вътрешните работи за контролиран вот чрез подвижни секции в Борино и Баните

Изображение 1 от 4

    „Подадох сигнал до министъра на вътрешните работи Бойко Рашков с настояване да се извърши проверка в общините Борино и Баните във връзка с големия брой заявления за образуване на подвижни секции. Съмняваме се, че общинските администрации не са извършили обстойна проверка, дали лицата, подали тези заявления страдат от такива увреждания, които не им позволяват да напуснат дома си. Значителният брой на заявления, спрямо други по-големи като територия и население общини в областта, буди съмнения, че тези подвижни секции се превръщат в инструмент за контролиран вот и политически натиск. Това заяви пред избиратели водачът на листата на „Демократична България” в Смолян Зарко Маринов.
    Днес заедно със съпредседателя на обединението и председател на „Демократи за силна България” ген. Атанас Атанасов се срещнаха със симпатизанти и избиратели в Чепеларе, Смолян, Мадан, Златоград и Неделино.

    „Причината за обезлюдяването на Смолянския регион не е в липсата на природни дадености - живеем в едно от най-красивите места на Земята, имаме богатството на гората, минерални извори, подземни богатства. Не е и в липсата на човешки капитал. Тук живеят високо образовани хора със съхранен морал, имаме най-ниската престъпност в страната. Причина за обезлюдяването е прекомерната централизация в държавата, за да се канализира корупцията”. Това заяви още Зарко Маринов.

    Зарко Маринов е убеден, че за да започне икономическото възстановяване на Смолянска област, е необходима децентрализация, административна реформа и реформа в местното самоуправление, и пое ангажимент „Демократична България” да настоява за тези реформи в следващото Народното събрание, както и за използване потенциала на Родопите за развитие на туризма. Той припомни, че „има готови проекти, които „отлежават“ с години, а в същото време миграцията топи човешкия капитал на областта. Маринов даде за пример отлаганото повече от 10 години строителство на обхода на Чепеларе, пречките, които „замразиха” стартирането на одобрения преди 20 години проект за ски-център „Перелик“, който ще даде силен тласък на туризма в Смолян, както и достигането на термалната вода от Ерма река до Златоград.
     „Туризмът е един от отраслите, които в тази ковид-криза има нужда от държавна подкрепа. Държавата трябва да се намеси, защото в противен случай ще загубим позициите, които сме завоювали през годините”, каза пред избирателите в Чепеларе съпредседателят на „Демократична България” ген.Атанас  Атанасов . Жители на общината изказаха тревогата си във връзка с евентуален но провал на зимния сезон в Пампорово. Местните хотелиери и ресторантьори са притеснени, че втори локдаун ще довърши туризма в Родопите.
    Съпредседателят на „Демократична България” ген. Атанас Атанасов увери избирателите, че обединението е в готовност да участва активно за изграждане на устойчиво мнозинство в новият парламент, което да осигури необходимата стабилност на държавата за излизане от настоящата здравна, икономическа и политическа криза.  „Със сигурност ще бъдем част от следващия парламент и основната ни задача е държавата да бъде измъкната от тази тежка политическа криза, в която попаднахме след провала на предните два Парламента. Защото политическата криза влияе върху всички останали предизвикателства в държавата. Мнозинство и правителство без ГЕРБ и ДПС. Всички останали, които ще бъдем представени в следващия парламент, трябва да намерим мостове помежду си”, посочи още ген. Атанасов и добави: „Листата на "Демократична България" в Смолян се води от известен, местен човек, какъвто е Зарко Маринов. Подкрепете го, защото като го изберете за народен представител, ще имате местен човек в Парламента, а това е най-важното. Хората го познават, той е един изключително почтен човек - журналист, който години наред се бори с неправдите и несправедливостта в Смолянския район. "Демократична България" със сигурност ще бъде представена в следващия парламент. Затова - гласувайте за сигурното.”

    КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Ма
      Мартин
      1 0
      15:17, 10 ное 2021
      И „Демократична България“ се оказаха големи измамници!
    Последни новини