Скандалните секс касети на звездите

Знаменитостите не спират да ни учудват в колко много скандали биха могли да се забъркат. Ако не карат пияни из улиците, биват задържани за побоища, кражби, а някои дори по подозрения за убийство. Техните изцепки обикновено радват клюкарите, тъй като е всеизвестно, че скандалът най-много привлича читатели и зрители.

Като говорим за зрители едва ли за един сеирджия има нещо по-интересно от пикантните секс касети на звездите. Да видиш „достойнствата” и техниките в кревата на популярните лица от екрана, е сред най-честите теми за разговор и най-търсените материали за гледане. Не случайно порно индустрията е сред най-печелившите. Хората обичат да гледат секс, а когато той е свързан с известни личности, успехът на филма е сигурен. През годините страшно много знаменитости скандализираха имиджа си, след като на пазара и в интернет мрежата попаднаха техни секс касети.

Последното видео, което зрителите вече успяха да изгледат, беше това на актьора от „Анатомията на Грей” Ерик Дейн, съпругата му Ребека Гейхарт и бившата Мис Тийн Америка Кари Анн Пениши. Макар в 12-минутния клип да не се наблюдават сексуални действия, цялата анатомия на героите е наяве. Тримата първоначално се снимат докато лежат голи на леглото, след което се пренасят във ваната на апартамента, където заедно обсъждат какви щяха да са псевдонимите им, ако бяха актьори в порно индустрията.

Безспорно Кралицата на секс касетите е Памела Андерсън. Засега тя е единствената знаменитост, която е героиня не в една, а в цели две домашни порно касети. При това и двете предизвикват огромен интерес сред почитателите на секса и пожънаха огромен успех. Памела Андерсън и бившият й съпруг Томи Лий решават да се снимат по време на сватбеното си пътешествие. Видеото е направено само за собствена употреба и гледане. Не така обаче мисли крадецът, който измъква касетата от дома им и я предоставя (срещу солидна сума, разбира се) за online гледане през 1998 г. Филмчето предизвиква страхотен интерес, но двойката решава да осъди собствениците на сайта, разпространил кадрите. Макар Памела и Томи да печелят делото и сумата от 1,5 млн. долара, те не успяват да спрат изцяло филмчето. Второто видео на Пам е заснето преди това отново с Томи Лий, но то излиза наяве чак през 2005 г. На него Памела демонстрира уменията си в леглото заедно с тогавашното си гадже – музиканта Брет Майкълс. 4-минутното видео е реализирано и в dvd формат.

Изключително скандални се оказват обаче видеоклиповете, в които звездите се замесват с непълнолетни момичета. Това се случва с актьора Роб Лоу и с певеца Ар Кели. Скандалното видео с Роб излиза наяве през 1998 г. На него се вижда как той прави секс с две момичета. По-късно се разбира, че дамите са негови почитателки, които той е забил по-рано вечерта. Едното момиче обаче се оказва 16-годишно. Касетата буквално разбива репутацията на актьора, който дотогава е възприеман като доброто момче на Холивуд. Малко след разгара на скандала, Роб Лоу влиза в клиника да лекува зависимостта си от секс и алкохол.

През 2002 г. в публичното пространство излиза секс касета, в която участват r’n’b звездата Ар Кели и непълнолетно момиче. За разлика от Роб Лоу, скандалът с певеца е огромен и дори се стига до дело за детска порнография. Съдебните мъки на Ар Кели продължават цели шест години. Най-накрая той бива оправдан по всички обвинения.

колин фарелКрасивият ирландец Колин Фарел също може да се похвали със скандално секс видео. В домашното порно, реализирано през 2003 г., той показва уменията си в кревата заедно с тогавашната си приятелка – разголената моделка Никол Нарайн. Малко след като 14-минутното видео е заснето обаче, то лъсва в Интернет и бързо печели огромна зрителска аудитория. Въпреки че Колин Фарел не отрича, че участва в секс касетата, той предявява иск в съда, за да блокира по-нататъшното му разпространение. Актьорът дори публично обвини Никол, че за слава и пари е разпространила видеото. Хубавицата продължава да отрича, че има пръст в тази работа.

Лошото момче на рок музиката Фред Дърст, който от няколко месеца е младоженец, също не е пропуснал да се снима докато лудува в леглото.Неговото видео, в което участва непозната за медийното пространство дама, е разпространено в интернет от момчето, което се грижи за поддръжката на компютъра на певеца. След като клипчето е пуснато в нета през 2005 г. Фред Дърст завежда дело срещу общо десет сайта, които го разпространяват. Той печели делата и получава 70 млн. долара.

Безспорно сред най-гледаните секс клипове е това на богатата наследница Парис Хилтън. Блондинката и тогавашното й гадже Рик Саломон се снимат докато правят секс в тъмна хотелска стая. Клипът излиза на пазара през 2003 г. и изпраща Парис Хилтън на върха. Въпреки че по-късно тя завежда дело срещу бившия си, наследницата не би могла да отрече, че именно този клип я направи световноизвестна.

Източник: www.hotboxbg.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини