Хванаха моторист с 2,07 промила и без книжка, заловиха водач с фалшива книжка

Трима водачи са заловени за нарушения на закона за движение по пътищата в Хасковска област, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Мъж е заловен да шофира с фалшива шофьорска книжка. На 3-и в тополовградското село Хлябово, униформените са проверили лек автомобил Фолксваген, управляван от 50-годишен хасковлия. Той представил белгийско свидетелство за правоуправление, което се оказало фалшиво.

На следващия ден са стартирали 2 бързи производства. Първото е срещу неправоспособен водач на 29 г. от Харманли, който шофирал по улиците на града мотопед с наличие на 2,07 промила алкохол в издишания въздух.

Другото производство е в Районното управление в Димитровград. Полицаи са проверили в село Радиево автомобил Сузуки и водачът му на 27 г. от Хасково. Справката показала, че шофира с отнето свидетелство за правоуправление в срок на изтърпяване на административна мярка.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Во
    Водач
    17 0
    12:03, 6 юни 2022
    Това стана вече традиция, хващат ги и после какво? Защо няма такива наказания, че следващите да си помислят как и защо и накъде ще тръгнат ? Потенциални убийци! Да се чудиш с кола ли да се движиш или да си пешеходец като и в двата случая си е опасно!
    • Во
      водач
      4 0
      17:02, 6 юни 2022
      С фалшива книжка до кога ще кара и Лазар Георгиев Тодоров от с.Криво поле защото човечеца се подписва с отпечатак от пръст .
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини