В Пампорово дават старта на летния сезон с отворени лифтове от днес

Летният сезон в Пампорово стартира от днес, 25 юни. В деня на откриването на сезона съоръженията, Адвенчър парк Язовира и тубите на Студенец ще бъдат безплатни за всички, които се включат в инициативата „Заедно за по-чисто Пампорово“, обявиха от „Пампорово“ АД.
„Заедно за по-чисто Пампорово“ се завръща и през това лято съвместно с Общините Смолян и Чепеларе, спортни клубове и организации, бизнеса в курорта и всички любители на Пампорово и региона, за да направи курорта по-приветливо, чисто и приятно за посещение място.
Сборният пункт за всички, които искат да се присъединят към инициативата е плац Студенец в 10.30 часа, където ще се организира разпределението на групите. На всички доброволци ще бъдат предоставени чували и ръкавици за почистване на отпадъците. За доброволците от Смолян и Чепеларе е осигурен безплатен транспорт от градовете до Пампорово и обратно.

От 25 юни до 25 септември 2022 г. лифт услугите в Пампорово ще са на цени от 13 лв. за възрастен за еднократно преминаване и 19 лв. за двукратно, 12 лв. еднократно преминаване за младежи от 12 до 18 години и хора на възраст над 65 години и двукратно на цена от 17 лв. Еднократният билет за дете до 12 години е на цена от 10 лв.,а двукратен – 14 лв.
 

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини