Две катастрофи в региона, при едната има леко ранен

През изминалото денонощие са настъпили две пътнотранспортни произшествия, едното е с леко ранен участник в движението, а другото е с нанесени материални щети и е с образувано бързо производство спрямо водача, управлявал МПС след употреба на алкохол.
 
На 01.09.2022 г около 16:10 часа на ул "Тракия" в Смолян, лек автомобил „Фиат Брава“, управляван от 21-годишен смолянчанин, при маневра завиване в обратна посока, не пропуска движещите се от лявата му страна автомобили, в резултат на което се удря странично в един от тях. Вследствие на сблъсъка младежът е леко ранен, с хематом на главата. Оказана му е медицинска помощ в МБАЛ „Д-р Братан Шукеров“ – Смолян и е освободен за домашно лечение. 
На 02.09.2022 г около 00.40 часа е получен сигнал за настъпило пътнотранспортно произшествие с материални щети  на централна улица в девинското село Ягодина. Пристигналият на място полицейски екип установил, самокатастрофирал лек автомобил „Фолксваген Голф“ с нанесени материални щети по превозното средство, без пострадали хора. При извършена проверка за употреба на алкохол на водача – 19-годишен местен младеж, дрегерът отчел 1.40 промила. По случая е образувано бързо производство, лицето е задържано за срок от 24 часа.
Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини