1000 лв. глоба за хасковлия за фалшив сигнал за бомба в Районното в Хасково

1000 лева глоба отнесе хасковлия за фалшив сигнал за бомба в Районното управление в Хасково. Наказанието е наложено от съдия Пламен Георгиев от Районния съд в Хасково.

41-годишният мъж е признат за виновен за това, че е подал невярното повикване за тревога в нощта на 2 срещу 3 февруари 2022 г., за което му е наложена санкцията, като е освободен от наказателна отговорност.

След случая, от Областната дирекция на МВР съобщиха, че мъжът е бил пиян при подаване на сигнала. Тогава той заявил, че „Щял да гръмне бомбата“ и затворил. При позвъняванията си, общо 3 пъти, мъжът говорил неадекватно и отправял заплахи за саморазправа към служителите. Незабавно започнало издирване по установяването му и малко по-късно бе задържан. Извършена му е проба за алкохол с дрегер, който отчел наличие на 2,24 промила в издишания въздух. При личен обиск му е иззет мобилния телефон, от който е видно, че той е подавал сигналите на телефон 112.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ня
    Някой
    1 0
    11:58, 9 сеп 2022
    То има още един образ който постоянно звънни на 112 за реални и нереални сигнали и се "подиграва" с Полицията , но все още не е глобен .....
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини