Прокуратурата отговори на Нинова

Изказването на лидера на БСП Корнелия Нинова е политическо и недопустимо. Това каза прокурорът от районната прокуратура в София Георги Иванов. Той е наблюдаващ по случая, по който Нинова заяви, че тя и още двама души от БСП са призовани.

По-рано днес в изявление от централата на партията лидерът на БСП Корнелия Нинова съобщи, че вчера е получила призовка да се яви на разпит и да предостави запис и заверени копия на стенограма и протокол от заседание на Националния съвет на БСП в края на август т.г. Поводът е образувана прокурорска проверка по жалба на Кирил Добрев. Призовки са получили и други двама членове на Националния съвет на БСП - Борислав Гуцанов и Гергана Алексова. Корнелия Нинова заяви, че прокуратурата е взела в свои ръце вътрешнопартийния преврат в БСП. По думите ѝ прокуратурата не е инструмент за правосъдие и справедливост, а е бухалка за неудобните. 

Според Георги Иванов Нинова цели отклоняване на вниманието от другите проблеми на хората. Така няма да бъде намалена престъпността, която расте, каза Иванов.

Източник: БТА

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини