Rolls-Mini... или суперлуксозно Mini

Специалните издания на Mini определено не липсват. Всъщност те са почти толкова масови, колкото и лимитираните серии на Bugatti Veyron. При всички положения обаче никак не са малко и специфичните представители на Mini, като само през изминалата година бяха пуснати модели като Mayfair и Camden 50th Anniversary.

Следващото специално издание, което се очаква, обаче изглежда ще бъде наистина нещо специално..., ама наистина.

От ръководството на BMW са дали зелена светлина за съвместна работа между Rolls Royce и Mini, като проектът за ново уникално издание, чийто фокус ще бъде поставен основно върху оптимизирането на вида на интериора. В интерес на истината Mini имат опит в тази област, тъй като през 60-те години техните уникални вариации стават особено популярни.

Що се отнася до новата кола, тя ще бъде модифицирана във фабриката на Rolls Royce в Гудууд и всяка една бройка ще бъде уникална.

Все още обаче не е известно какво ще бъде намерено в интериора на Rolls Royce Mini, но няма как да не очакваме кожена тапицерия, серия дървени и метални апликации, нов дизайн за централната конзола, както и уникална цветова схема. Може би ще има и някои високотехнологични екстри...

Уви, няма данни и за евентуален времеви срок, в който да се появи колата, но се говори, че вече има функциониращ прототип Rolls-Mini. Ако тази информация е вярна, то можем да очакваме повече официална информация всеки момент.

Източник: rs-auto.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини