"Начално училище Абът" спечели наградата за актьорски състав в комедиен сериал

"Начално училище Абът" спечели наградата за актьорски състав в комедиен сериал, а "Белият лотос" за - драматичен сериал на американската Гилдия на екранните актьори, съобщиха световните осведомителни агенции.

Създателката на "Начално училище Абът" Куинта Брансън благодари на актьорите от сериала, които я заобиколиха на сцената - Джанел Джеймс, Лиса Ан Уолтър и Тайлър Джеймс Уилямс. Тя каза, че като част от този ансамбъл става по-добра актриса с всеки изминал ден.
 
Дженифър Кулидж получи наградата за най-добра актриса в драматичен сериал за "Белият лотос", а Джийн Смарт - в комедиен сериал ("Хитринки").

Наградите за най-добър актьор в сериал спечелиха Джейсън Бейтман ("Озарк") - за драма и Джеръми Алън Уайт ("Мечката") - за комедия.
    
В другите категории Джесика Частейн спечели наградата за най-добра актриса в лимитиран сериал за ролята на на младата кънтри звезда Тами Уайнет в "Джордж и Тами". В благодарствената си реч тя насърчи начинаещите актьори да се стремят към кариера на екран.

Сам Елиът получи отличието за най-добър актьор в лимитиран сериал за ролята на каубой в "1883". Той нарече наградата "най-значимото признание в кариерата си".

За каскадьорски състав беше отличен сериалът "Странни неща" .

Церемонията за 29-итете награди на американската Гилдия на екранните актьори беше предавана директно по Нетфликс от хотел "Феърмонт Сенчъри Плаза" в Лос Анджелис.

Източник: БТА

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини