Благотворителната кампания в помощ на Любчо тече с пълна сила, детето заминава на 31 март за Турция

Изображение 1 от 4

    Не спират благотворителните инициативи в помощ на 10-годишния Любомир от Смолян. Припомняме ви, само за операция на детето в Турция бяха необходими 14 хиляди евро, непосилна сума за семейството. Средствата за операцията на малкия герой вече са
    събрани, съобщават организаторите на кампанията в страницата във Фейсбук. Семейството на Любчо заминава за Турция на 31 март и започват изследванията. На 3 април ще бъде операцията и след това ще се прави план за продължаващото лечение. "Доказахме, че заедно можем да превърнем едно толкова дълбоко страдание в надежда! Поклон пред всеки един от вас за съпричастността!", пишат още организаторите.
    Към дарителите се присъедини село Старцево. На 27 март там се състоя концерт, който бе организиран от страхотните момичета Роксена Читакова, Мая Сантова и Валентина Кутлева, в помощ за Любчо. Участие взеха невероятните изпълнители: Нина Иванова, Валентина Кутлева, Мирела Славова, Бойко Иванов, Исмет Мускаев, Роман Романов, Антон Агушев. Въпреки лошото време концертът беше невероятен и събраха сумата от 4300 лв.
    Езиковата гимназия "Иван Вазов" в Смолян също канят на благотворителен концерт в помощ за Любчо! Той ще се състои на 6 април в зала 1 на РДТ "Николай Хайтов". Участие ще вземат и децата от ОУ "Стою Шишков".
    Кампанията продължава с още благотворителни инициативи, които предстоят.

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини