Хали Бери и Анджелина Джоли са очаквано добра комбинация

Има неща в този живот, за които дори не сме подозирали, че искаме да видим. Едно от тях е да гледаме филм, в който главните роли са връчени на Хали Бери и Анджелина Джоли.

Е, за щастие някой мисли за нас и поне към момента има планове двете актриси да обединят усилия в екшъна Maude v Maude. Филмът трябва да бъде продуциран от Warner Bros. след като студиото успя да спечели наддаването за него.

Според източници на Deadline, Maude v Maude ще бъде екшън трилър, който ще е нещо като Джеймс Бонд срещу Джейсън Борн. Към момента не се знае повече около сюжета или ролите на Бери и Джоли.

Няма яснота и кога ще започнат снимките, но твърденията са, че те ще се състоят на няколко различни места по света. Със сигурност нямаме търпение да видим Хали Бери и Анджелина Джоли в действие в един филм, защото до момента не са работили заедно.

Но пък и двете имат сериозен опит с екшън филмите. Бери все пак беше момиче на Бонд, а през 2019 г. влезе в якия екшън в "Джон Уик 4". Джоли пък изигра Лара Крофт, а участва и в "Мистър и мисис Смит".

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини